Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu, top 5 „fătălăi” din politica românească. Nicușor Dan, printre ei

Dana Budeanu, top 5 „fătălăi” din politica românească. Nicușor Dan, printre ei

Dana Budeanu l-a criticat pe președintele României! Klaus Iohannis se află pe o părtie de schi

Dana Budeanu, top 5 „fătălăi” din politica românească. Creatoarea de modă a catalogat astfel nume importante din politică. Printre acestea se află și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, fostul premier Dacian Cioloș, dar și primarul general, Nicușor Dan.

Dana Budeanu, top 5 „fătălăi” din politica românească. Nicușor Dan, printre ei

Dana Budeanu, top 5 „fătălăi” din politica românească. Cretoarea de mod a făcut un astfel de top, la Aleph News, post în cadrul căruia a mărturisit și de unde a preluat termenul de ”fătălău.” Printre cele cinci personaje caracterizate cu acest cuvânt, se numără și Vlad Voiculescu, Dacian Cioloș sau Nicușor Dan. Iată mai jos lista integrală:

1.Vlad Voiculescu – Ministrul Sănătăţii,
2.Claudiu Năsui – Ministrul Economiei,
3.Cătălin Drulă – Ministrul Transporturilor,
4.Dacian Cioloş – Fost prim-ministru,
5.Nicuşor Dan – Primarul General al Capitalei.

De unde a preluat Dana Budeanu termenul ”fătălău”

Designerul a exlicat în emisiunea Marius Tucă Show, de la Aleph News, că termenul de ”fătălău” l-a preluat de la poetul Tudor Arghezi. Acestea cuvânt l-a utilizat și în familia sa, mai exact: „Atunci când vorbeam cu mama despre băieiții care nu prea mai sunt băieți, crescuți ca fetele”. 

Poezia lui Tudor Arghezi despre ”fătălăi”

Renumitul poet Tudor Arghezi are o poezie cu trei strofe care se numește ”Fătălăul”. Poezia începe astfel:

”Cu vreo cîteva tuleie,
Mă, tu semeni a femeie.
La sprinceană
Fetișcană,
Subsuoară
De fecioară.
Ai picioare
Domnișoare,
Coapsa lată
Adîncată”

Poezia integrală „Fătălăul” de Tudor Arghezi, poate fi citită AICI

În ceea ce privește vlogurile sale, Dana Budeanu spune că nu a premeditat conținutul lor și că totul decurge natural.

Totul a pornit foarte natural, eu nu am gândit nimic din ceea ce s-a născut. Nu am calculat asta, nu am avut niciun proiect, nu am nici acum. totul este spontan, de la o zi la alta, nu am niciun plan, inclusiv aceste verdicte, pe care le înregistrez, fără niciun fel de montaj”, a explicat Dana Budeanu la același post TV.

Dana Budeanu, făcută praf de Micutzu

Dana Budeanu a fost făcută praf de câțiva comendianți din țară, precum: Micutzu, BRomania şi Vio. BRomania a ironizat-o pe celebrul designer, imaginându-și cum ar fi o partidă de amor cu ea.

„Mie, Dana Budeanu, mi se pare că joacă rolul ăla foarte asumat, a găsit nişa asta şi a purtat-o, evident, într-un mod extrem. Stai cu ea până îi faci copilul şi pleci (n.r. râde). Aş fi super dezamăgit, la câtă vorbăraie şi cum vorbeşte, să nu fie bombă sexul cu ea, aş fi surprins. Eu doar încerc să îmi imaginez partida aia şi e cea mai funny chestie pe care am văzut-o vreodată”, a mărturisit BRomania.

Micutzu, de altfel, a spus că un bărbat trebuie să fie dependent de alcool pentru a fi împreună cu Dana Budeanu.

Eu spun că la Dana Budeanu se potriveşte asta cu „te căsătoreşti cu ea şi devii dependent de alcool”, că n-ai cum altfel să scapi de gura aia. Mai degrabă să fiu cu ea, dar să fiu alcoolic, să fiu rupt, să n-o aud. Mie nu mi se pare atrăgătoare. Eu cred că te face să te simţi ultimul c**at. I-aş face un copil Danei Budeanu şi aş părăsi-o”, a spus Micutzu despre Dana Budeanu, pe YouTube.

Vio, în schimb, o place pe Dana Budeanu și s-ar căsători cu ea, fără nicio problemă.

Etichete: