Redactia.ro
Home » Monden » Ce studii are, de fapt, Dana Budeanu

Ce studii are, de fapt, Dana Budeanu

Ce studii are Dana Budeanu

Dana Budeanu, critic de modă a devenit un simbol în România datorită limbajului său colorat atunci când analizează ținutele vedetelor. Cu toate că nu toată lumea este de acord cu ea, bruneta a devenit polițista modei.

Cu toate astea, puțini știu ce studii are Dana Budeanu și cum a ajuns cunoscută în întreaga țară.

Dana Budeanu, primul critic de modă din România

Este greu de crezut că mai există cineva în țară care să nu știe cine este Dana Budeanu deoarece, în ultima perioadă, aceasta s-a făcut observată după ce a criticat vestimentați a zeci de vedete din România.

Așadar, sunt români care o apreciează pe Dana Budeanu și români care o urăsc. Deși este de mult timp în lumea showbiz-ului, niciodată nu s-a bucurat de o mare popularitate ca acum.

Chiar dacă a plecat din trustul Pro Tv, vedeta a reușit să rămână în topul videoclipurile de pe Youtube, după ce și-a creat propriul canal de Youtube unde critică orice vedetă pentru vestimentația aleasă.

Fiecare episod al serialului ei trece foarte lejer de jumătate de milion de vizualizări, inventându-se bancuri și meme-uri cu replicile sale acide și de fiecare dată urmăritorii așteaptă cu sufletul la gură noile videoclipuri.

Nu se sfiește să spună adevărul, să-și exprime părerea și în niciun caz nu își măsoară cuvintele. „Eu sunt un om foarte asumat, foarte relaxat. Nu am cunoscut niciodată până azi un om mai puternic decât mine’, spune Dana Budeanu despre ea.

Ce studii are Dana Budeanu?

Dana Budeanu, în vârstă de 41 de ani a devenit celebră ca designer, dar aceasta a devenit cu adevărat cunoscută după ce a fost demisă de la ProTv, unde critica în emisiunea Vorbește lumea, ținutele tuturor vedetelor din România.

După ce și-a propriul canal de Youtube, Dana B. analizează dur vestimentația artiștilor din țara noastră. Așadar, conform designerului, a absolvit facultatea de Management și apoi Businessul European la London School of Economics. De asemenea, inteligența vedetei nu se oprește aici. Dana B. și-a dat doctoratul în Integrare Europeană la UCL.

Dana Budeanu a fost căsătorită cu jurnalistul Radu Ioan Budeanu, fiul fostei prezentatoare Delia Budenau, cu care are două fetițe.

Câsnicia lor s-a finalizat în urmă cu 9 ani, iar Dana se consideră o mamă bună și a declarat că a ales să divorțeze pentru a se salva pe ea însăși și pentru binele celor două fete, Maria și Dana Budeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: