Redactia.ro
Home » Monden » Dana Roba, atac după atac! Ce a spus socrul ei despre ea: „Ea nu știe cum se spală o haină, ea nu știe să facă mâncare, nu știe nimic”

Dana Roba, atac după atac! Ce a spus socrul ei despre ea: „Ea nu știe cum se spală o haină, ea nu știe să facă mâncare, nu știe nimic”

Dana Roba, atac după atac! Ce a spus socrul ei despre ea: „Ea nu știe cum se spală o haină, ea nu știe să facă mâncare, nu știe nimic”

Iată ce dezvăluiri tulburătoare a făcut socrul Danei Roba despre ea. Printre altele, bărbatul susține că vedeta „nu știe nimic”, nici mcăar cum să spele „o haină” sau să facă de mâncare. Declarațiile vin după ce cumnatul vedetei a vorbit și el despre scandalul de amploare în care cei doi sunt implicați.

Dana Roba, atac după atac! Ce a spus socrul ei despre ea: „Ea nu știe cum se spală o haină, ea nu știe să facă mâncare, nu știe nimic”

Scandalul se ține lanț în familia Danei Roba. După ce cumnatul ei a simțit nevoia să intervină în scandal, făcând dezvăluiri incredibile care i-au lăsat pe mulți cu gura căscată, acum și socrul vedetei, tatăl lui Daniel Balaciu, a simțit nevoia să vorbească. Și a spus destule.

Socrul Danei Roba a preciza că nu cunoaște mai multe detalii despre scandalul dintre cei doi și, implicit, despre corecția fizică ce i-a fost aplicată makeup artistei.

„Doamna Roba e o femeie care nu a știut ce sunt copiii în viața ei. Nu a schimbat un pampers. Am ținut-o pe Celine, că știe tot satul ăsta, de mică am ținut-o. (…) Nu a văzut fetița… Eu nu știu ce a făcut! (n.r. fiul lui, Daniel Balaciu) (…) Această femeie a spart două televizoare. Când era nervoasă, spărgea tot. Această femeie e foarte nervoasă… Cred că ea l-a provocat. El a suportat destul, mereau zicea tati, mami, hai la Timișoara. (…) Ea nu știe cum se spală o haină, ea nu știe să facă mâncare, nu știe nimic. (…) El nu a vrut să divorțeze pentru copii”, a continuat tatăl lui Daniel Balaciu, într-o emisiune TV.

Pe cine consideră cumnatul Danei Roba vinovat, de fapt

În emisiunea Acces Direct, Marius, cumnatul Danei Roba, a mărturisit că a fost în vizită la fratele lui cu care a purtat o discuție extrem de serioasă. Acesta i-a mărturisit că, de fapt, Dana ar fi fost cea care ar fi început disputa, lovindu-l și înjurându-l. De asemenea, Marius a explicat că Daniel nu a crezut că a lovit-o prea tare pe cea care i-a dăruit doi copii.

„Daniel tot timpul a avut bani. A avut echipă de fotbal. A fost 4 ani în prenatal. Fratele meu ți-a adus 50 de trandafiri. A zis că l-a atacat Dana de dimineață și că l-a certat. Așa a zis fratele meu că prima dată l-a înjurat verbal. El nu era într-o stare bună în acea dimineață și a zis că Dana l-a înjurat și că a aruncat cu o jucărie de lemn și l-a lovit în cap și că are zgârieturi. A zis că l-a mai lovit cu un picior și că nu a mai judecat. Am fost le el. El spune că a fost provocat și că a cedat. El nu voia să o omoare că dacă voia o omora. El a zis că i-a dat încet”, a mărturisit Marius, fratele lui Daniel Balaciu, la Acces Direct.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: