Redactia.ro
Home » Monden » Dana Roba, reacție neașteptată în platoul lui Mădălin Ionescu. Motivul halucinant pentru care femeia s-a ridicat și a plecat imediat

Dana Roba, reacție neașteptată în platoul lui Mădălin Ionescu. Motivul halucinant pentru care femeia s-a ridicat și a plecat imediat

Dana Roba a fost recent invitată într-o emisiune, unde a ales să vorbească despre provocările cu care s-a confruntat în această perioadă dificilă a vieții sale. Cu toate acestea, în timpul interviului, a avut loc un moment tensionat care a marcat atât pe make-up artist, cât și pe publicul din fața ecranului.

În cadrul discuției, Mădălin Ionescu, gazda emisiunii, a pus o întrebare care a scos-o pe Dana Roba din minți. Reacția sa a fost atât de intensă, încât bruneta a ales să se ridice de pe scaun și să părăsească platoul în timpul emisiunii. Momentul a fost unul de șoc pentru toți cei prezenți și a creat o atmosferă tensionată în studio.

Mădălin Ionescu a făcut-o pe Dana Roba să plece din platou

Motivul exact al reacției intense a Dinei Roba nu a fost dezvăluit în mod explicit. Însă, faptul că o întrebare a putut să o scoată atât de repede din fire poate indica subiecte sensibile sau dureroase pe care ea nu dorește să le discute în public. Chiar dacă Dana Roba a ales să plece din emisiune, mesajul pe care îl transmite este unul puternic: există anumite subiecte pe care fiecare individ își dorește să le păstreze private și să le trateze cu discreție.

Mădălin Ionescu: Le-ai ținut piept lui Guță, Narcisei… erai o femeie cu experiență.

Dana Roba: Nu vreau să vorbim, te rog frumos, dacă îmi spui asta mă ridic și plec, Mădălin, deci te rog frumos nu mă scoate din puterea răbdărilor. Mă ridic și plec. Nu am venit pentru asta!

Mădălin Ionescu: Ascultă-mă ce vreau să spun, că nu vorbesc despre Guță. Dana, nu vorbim despre Guță. Te înțeleg, nu vorbim. Stai puțin, de ce pleci? Voiam să spun că ești o femeie cu experiență, de ce n-ai fost atentă la el? Cum te-a păcălit? Asta voiam să te întreb. Era doar o întrebare care să înțeleagă telespectatorii că erai o femeie cu experiență.

Dana Roba: Lasă-mă să plec, nu vreau să discut despre așa ceva! Mulțumesc, Mădălin! Nu vreau, te rog, lasă-mă să plec!”

Dana Roba, la un pas de moarte din cauza fostului soț

Dana Roba, cunoscută make-up artist, a trecut prin experiențe de viață extrem de dificile, dar cea mai recentă dintre ele a rămas adânc înrădăcinată în memoria ei. Cu doar două luni în urmă, ea a ajuns în stare critică la spital, victima unor lovituri brutale în zona capului. Autorul acestor fapte cumplite este nimeni altul decât Daniel Balaciu, bărbatul alături de care Dana își clădise o familie și cu care are două fetițe.

După această îngrozitoare experiență, Dana Roba s-a luptat să-și revină și să-și ofere sprijinul și dragostea celor două fiice ale sale. Fiecare zi de recuperare a fost o adevărată luptă, iar acum, cu multă muncă și determinare, make-up artistul este din nou acasă, alături de copiii săi. Însă, autorul violențelor, Daniel Balaciu, a fost plasat în arest, de unde așteaptă să răspundă pentru faptele sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: