Redactia.ro
Home » Monden » Dana Roba și-a luat fetele acasă, cu Poliţia. Socrii n-au vrut să renunţe la micuţe

Dana Roba și-a luat fetele acasă, cu Poliţia. Socrii n-au vrut să renunţe la micuţe

Dana Roba a reuşit, practic, să „fenteze” moartea, după ce a fost mutilată de soţul ei, cu un ciocan. Acum, femeia şi-a luat fetiţele acasă, dar a trebuit să lupte din greu, pentru că foştii socri au opus rezistenţă.

Bruneta a fost nevoită să apeleze la ajutorul unui avocat și la ajutorul polițiștilor.

Micuţele au locuit la părinții lui Daniel Balaciu

Cât timp aceasta a stat în spital, cele două fete au locuit la părinții lui Daniel Balaciu, cel care a lovit-o cu bestialitate, până a băgat-o în comă.

Dana Roba a avut o primă tentativă de a-și recupera copiii de la părinții fostului soț, Daniel Balaciu, care se află în arest preventiv, după ce a încercat să o omoare, lovind-o cu un ciocan.

dana roba
Dana Roba

Părinții soțului nu au vrut cu niciun chip să-i dea fetele, motiv pentru care am solicitat intervenția poliției. Doar după sosirea unui echipaj de poliție, bunicii au acceptat realitatea și au permis fetițelor să plece cu mama lor”, a declarat avocata Laura Brehar.

Este prima zi pe care Dana Roba o petrece alături de fiicele sale, după ce socrii s-au opus ca fetele să rămână la mamă.

Pe Instagram, vedeta a filmat-o pe Chantal în timp ce îi este alături și are grijă de mama sa, la fel ca un adult, deși nu înțelege prea multe din chinul prin care a trecut cea care le-a dat viață în urmă cu o lună.

Lângă cele două se afla și Celine, care nu a apărut în cadre. La un moment dat, Dana Roba îi spune lui Chantal că urmează să ajungă bona, cea care îi va prinde părul micuței, având în vedere că vedeta are mâinile în ghips.

Dana Roba, operată din nou

Dana Roba a reușit să se trezească din comă, după ce soțul a lovit-o cu un ciocan în cap, de mai multe ori. Medicii nu credeau că aceasta va supraviețui, deoarece rănile provocate sunt foarte serioase.

Recent, bruneta a fost externată, dar problemele nu s-au încheiat. Aceasta mai are nevoie de trei intervenții chirurgicale, două dintre ele pentru reconstrucția feței și cea de-a treia la nivelul mâinii drepte, deoarece degetele sunt rupte, iar ambele mâini sunt în ghips.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: