Redactia.ro
Home » Monden » Dana Roba şi Daniel Balaciu, victima şi „călăul”, faţă în faţă. Mărturisiri şocante: „Îi pare rău că eu nu am murit, atât”

Dana Roba şi Daniel Balaciu, victima şi „călăul”, faţă în faţă. Mărturisiri şocante: „Îi pare rău că eu nu am murit, atât”

Dana Roba şi Daniel Balaciu s-au întâlnit vineri, 22 septembrie 2023, la Parchetul Timișoara, unde au dat declaraţii în faţa procurorilor.

Reamintim, make-up artista a fost bătută cu bestialitate chiar de către partenerul său de viață. Grav rănită şi aproape desfigurată, femeia a traversat una dintre cele mai sumbre perioade din viața sa, mai ales că la început medicii nu îi dădeau mari șanse de supraviețuire.

Dana Roba, întrebări către Balaciu

Bruneta spune că procurorul de caz a lăsat-o să îi adreseze două întrebări lui Daniel Balaciu. Mai precis, dacă a avut intenția să o omoare, iar cea de-a doua întrebare a fost legată de faptul că nu a chemat ambulanța atunci când a observat că starea sa este una foarte gravă.

Am avut un sentiment, nu știu, de plâns. Am fost emoționată până la lacrimi, nu îmi venea să cred că el a ajuns să facă așa ceva. I-am arătat cicatricea, l-am întrebat de ce mi-a făcut asta… Nu a zis nimic. Procurorul m-a lăsat să îi pun două întrebări. Prima a fost de ce a vrut să mă omoare.

Răspunsul a fost: Nu am vrut să te omor.

A doua întrebare a fost: De ce nu ai chemat ambulanța când m-ai lăsat într-o baltă de sânge?. Și a răspuns că nu a știut că am nevoie de îngrijiri medicale, că nu a văzut cât de tare m-a lovit la cap.

Procurorul l-a întrebat atunci ce relevanță avea cât de tare m-a lovit, din moment ce ea avea nevoie de îngrijiri medicale. A mai spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța. Asta deși eu îi ziceam că va face 25 de ani de pușcărie dacă mor, că mai bine face doar 15.

A fost foarte greu pentru mine. Nu știu cum a fost pentru el. El când a ieșit de la Poliție și-a pus tricoul în cap. El nu a avut nicio lacrimă, lui nu îi pare rău. Îi pare rău că eu nu am murit, atât”, a mărturisit Dana Roba pentru Fanatik.ro.

Altfel, Dana Roba şi-a refăcut viața amoroasă cuun tânăr, Beniamin, cel care, de altfel, a și îngrijit-o pe când era pe patul de spital.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: