Redactia.ro
Home » Monden » Dana Rogoz, pusă la zid de o internaută. Ce mesaj a primit actrița și ce răspuns a putut să dea

Dana Rogoz, pusă la zid de o internaută. Ce mesaj a primit actrița și ce răspuns a putut să dea

GALERIE FOTO (2)

Dana Rogoz este una dintre cele mai îndrăgite actrițe, dar și bloggerițe din mediul online românesc. Frumoasa actriță nu se sfiește să publice mereu activitățile pe care le are cu familia sa, poze din vacanță sau gadgeturi pe care le foloseste. Ultima postare a vedetei a stârnit o reacție in partea unei internaute care a pus-o la zid pe vedetă.

Dana Rogoz, „în conflict” cu o internaută

Dana Rogoz a publicat o imagine din vacanță în care apare alături de familia sa. Actrița a mers în vacanță la Acropole în Atena. Familia Danei este în formulă completă și fotografia reușit să strângă aproape 20,000 de aprecieri.

84/365 Am fost la Acropole! Am ales sa mergem cu cateva ore inainte de inchidere, ca sa fie caldura mai suportabila. Bine, prinsesem si o pata de nori pe cer cand ne-am decis sa il vizitam, dar pana am ajuns sus, norii au disparut complet. Oricum, nu ai cum sa ratezi Acropole daca ajungi in Atena. E impresionant. Si un detaliu care m-a suprins foarte placut, pentru familiile cu copii mici: nu poti urca cu caruciorul, asa ca trebui sa il lasi la intrare. In schimb, ei iti pun la dispozitie gratuit diverse sisteme de purtare cu care sa faci turul, in functie de varsta si greutatea copilului. A fost unul dintre cele mai frumoase momente ale intregii vacante.„, a fost mesajul publicat de Dana Rogoz în dreptul fotografiei.

Imediat ce vedeta a publicat fotografia, o internaută a tras-o la răspundere pe Dana Rogoz, spunîndu-i că alegerea făcută în privința hamului de bebeluș nu este una potrivită.

Nu îți recomand un astfel de sistem, nu este ergonomic. Nu cred că ai un sistem Manduca și folosești prostia aia din poză. Super tare, dar te rog informează-te despre sistemele ergonomice de purtare„, a fost mesajul publicat de internaută.

 

Dana Rogoz i-a dat replică internautei

Dana Rogoz nu a stat mult pe gânduri și i-a răspuns internautei. Vedeta a fost diplomată și i-a explicat femeii care este motivul alegerii pe care a făcut-o. Dana Rogoz i-a spus internaiutei că motivul confuziei ei este faptul că nu o urmărește.

Nu cred că mă urmărești și nu cred că ai citit descrierea fotografiei până la capăt. Ăsta a fost un sistem pe care ni l-au pus la dispoziție la Acropole, unde nu ai voie cu căruciorul. Nu înțeleg ce nu înțelegi. Am Manduca XT – cu care o poarta Radu si un Artipoppe cu care o port eu. Mie mi se pare mai usor sa imi pun singura Artipoppe-ul ca idee, fata de Manduca. In schimb, ea nu a fost niciodata vreo mare fana a purtatului, preferand carcuciorul. De aceea in aceasta scurta vacanta nu am luat cu noi niciun sistem. Altceva mai vrei sa stii?„, a fost mesajul Danei Rogoz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: