Redactia.ro
Home » Monden » Dana Rogoz și-a dus fetița la creșă. Prin ce a trecut micuța în primele două săptămâni

Dana Rogoz și-a dus fetița la creșă. Prin ce a trecut micuța în primele două săptămâni

GALERIE FOTO (2) Dana Rogoz și-a dus fetița la creșă. Prin ce a trecut micuța în primele două săptămâni

Dana Rogoz și-a dus fetița la creșă. La doar un 1 an și 4 luni, actrița i-a dat drumul micuței sale Lia. Primele două săptămâni au fost grele pentru amândouă. 

Dana Rogoz și-a dus fetița la creșă. Prin ce a trecut micuța în primele două săptămâni

Dana Rogoz și-a dus fetița la creșă. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Dana Rogoz a povestit că Lia, fetița ei, merge deja la creșă chiar dacă are doar 1 an și 4 luni. Aceasta a mărturisit că a lăsat-o pe Lia plângând, însă după două săptămâni situația s-a schimbat, iar micuța este acum în perioada de acomodare.

Mai mult, Dana Rogoz a explicat că acum, micuța Lia a început să se integreze la creșă. Actriței nu-i pare rău de decizia pe care luat-o și crede că fiica ei se va dezvolta mult mai bine și că o va ajuta contactul cu alți copii.

”Lia are un an și patru luni și este în a doua săptămână de creșă. Mi-am propus încă dinainte de a o avea să meargă la creșă mai repede decât Vlad. Programul e flexibil. Suntem în etapa de acomodare, mai mult eu, cred, decât ea. Am prins schema cea mai bună, Radu trebuie s-o lase. Nu mai plânge, se desparte mult mai ușor din brațele lui. A început să se integreze. Plânge când o iau, mustrător, un fel de «ce mi-ai făcut?». M-am panicat, dar acum chiar cred că am luat cea mai bună decizie. Am senzația că acolo, cu copiii, se dezvoltă, e întotdeauna stimulată. Am plâns în prima zi. Nu am putut să fac nimic în ziua respectivă, am fost distrusă, dar a doua zi nu am mai plâns, a plâns doar ea. Acum începe să nu mai plângă. Pare că și-a creat o conexiune cu una dintre doamne și cu colegii”, a povestit actrița în emisiunea „La Măruță”.

Dana Rogoz și-a dus fetița la creșă. Prin ce a trecut micuța în primele două săptămâni

Un moment dificil din rolul de părinte pentru Dana Rogoz a fost atunci când a fost exclusă dintr-un grup de părinți. Actrița a povestit că aceștia au făcut încă un grup în paralel, motivul pentru care au ales să facă asta fiind faptul că ea este foarte exigentă în ceea ce privește respectarea măsurilor de protecție impuse de pandemia de coronavirus.

„Am impresia că au făcut un grup paralel. Asta e, pot să duc. Am suficiente grupuri pe care sunt bine primită”, a spus actrița.

Dana Rogoz a făcut schimbări mari în viața sa

Dana Rogoz a decis că este momentul să îți redecoreze terasa și imediat ce proiectul a fost finalizat a împărtășit cu urmăritorii de pe instagram rezultatul. Actrița a publicat o serie de poze cu noua sa terasă amenajată într-un stil oriental. Dana Rogoz a precizat că redecorarea casei este uan dintre cele mai mari pasiuni ale ei și că pe lângă terasa vor urma și alte schimbări în ceea ce privește locuința sa.

Sunt super entuziasmata pentru ca mi-am reamenajat terasa casei, aducand cateva piese de mobilier foarte usoare, pe care le pot muta in multe locuri, dar si decoratiuni noi. Simt efectiv ca odata cu ele am adus vacanta si atmosfera exotica pe terasa noastra. Va place cum a iesit?

Am hotarat sa incep un proiect foarte frumos prin care o sa va arat cum imi (re)decorez anumite colturi ale casei. Stiti ca e una dintre pasiunile mele si ma bucur sa o impartasesc cu voi. Deci, ati bea un ceai rece cu mine pe terasa noastra proaspat redecorata? P.S. Am urcat in stories mai multe imagini, ca sa vedeti si mai bine decoratiunile”, a fost mesajul publicat de Dana Rogoz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: