Redactia.ro
Home » Monden » Dana Săvuică a făcut dezvăluiri despre căsnicie. Ce trebuie să știe femeile pentru un mariaj de succes

Dana Săvuică a făcut dezvăluiri despre căsnicie. Ce trebuie să știe femeile pentru un mariaj de succes

Dana Săvuică se numără printre cele mai de succes femei din țara noastră, motiv pentru care este foarte apreciată de publicul său. Este model, mamă și femeie de afaceri, iar în urmă cu 5 ani era și soție. După un divorț neașteptat, vedeta și-a deschis sufletul în fața fanilor săi și le-a destăinuit ce greșeli n-ar mai face în căsnicie. Sfaturile sale sunt foarte înțelepte, mai ales că a fost căsătorită nu mai puțin de 25 de ani.

Dana Săvuică a ajuns la frumoasa vârstă de 51 de ani, dar timpul parcă nu și-a lăsat deloc amprenta asupra corpului său. Este o figură emblematică pentru industria televiziunii din țara noastră, iar fiecare apariție a sa este foarte apreciată de public. Pe lângă cariera impresionantă, vedeta se poate mândri și cu realizările sale pe plan personal. Este mamă, iar fiica sa, Julie, este o domnișoară ambițioasă și îi seamănă leit.

Ce părere are Dana Săvuică despre căsnicie

După ce a încheiat o căsnicie de 25 de ani, Dana a învățat din experiențele sale. Astfel, poate să ofere sfaturi fanelor sale care încearcă să-și salveze relațiile. A vorbit recent despre acest subiect, iar declarațiile sale despre familie sunt într-adevăr demne de luat în seamă.

„Nu e nevoie, trebuie să fie o relaxare într-o căsnicie, părerea mea. Aș vrea să fiu relaxată, să iubesc și să mă simt iubită. Trebuie să ai voință atunci când vrei să fii acolo. (…) Trebuia să o fi făcut mai repede (n.r. să ajungă la divorț).

Mi-am dat seama că, de-a lungul timpului, când nu mai există comunicare intervine și problema copilului. Mulți zic că stau în căsnicie pentru copil, dar copilul se încarcă cu toate supărările și ajunge adult și face ce a văzut.

Am avut posibilitatea off the record, dar să nu știe lumea, că îmi plăcea să proiectez imaginea de familie perfectă pentru că îmi era frică de ce o să spună părinții, presa, apropiații, dar nu am mers la un psiholog. Sunt încăpățânată.

Eu am refulat în proiecte, nu am încetinit, m-am ocupat de mine și m-am iubit pe mine. A fost foarte bine, a fost ce îmi doream eu, a fost ca o gură de oxigen.”, a declarat Dana Săvuică la PRO TV.

Dana Săvuică a recunoscut că a fost înșelată de fostul soț

Chiar dacă este o femeie superbă, care se bucură de multe realizări pe plan profesional, acest lucru nu a ferit-o pe Dana Săvuică de dezamăgiri. Fostul său soț, Răzvan Stanciu, a făcut o greșeală de neiertat și a pus astfel punct căsniciei sale. Mai exact, pe lângă problemele din fiecare familie, bărbatul și-a rănit teribil soția și a trădat-o.

La câțiva ani după separare, modelul a recunoscut că a fost înșelată, căci fostul său partener și-a căutat alinarea în brațele altei femei, după 25 de ani de mariaj.

„Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta’.” a declarat Dana Săvuică pentru Pro TV în urmă cu câteva luni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: