Redactia.ro
Home » Monden » Dana Săvuică, băgată în spaimă de menopauză: „Hormonal distruge absolut tot!”

Dana Săvuică, băgată în spaimă de menopauză: „Hormonal distruge absolut tot!”

dana-savuica

Dana Săvuică, fostul model Playboy, a ajuns la 52 de ani. Prezentatoare de televiziune şi influencer, vedeta se menţine într-o formă fizică de invidiat. Recunoaşte că depune eforturi pentru asta.

Dana este trecută prin viață și știe cum să se mențină tânără, chiar dacă ceasul bilogic a bătut și pentru ea.

Menopauza, o problemă fizică şi psihică pentru Săvuică

Dana Săvuică a ales să divorțeze acum mai bine de patru ani de fostul soț, după 25 de ani de mariaj. A crezut în dragoste și și-a dat voie să se îndrăgostească din nou. Fostul model se bucură de un bărbat care îi este alături de ani buni. Încearcă să depăşească problemele fizice şi psihologice ăe care le aduce vârsta.

Nu trebuie să mă invidieze careva pentru că am și eu hachițele mele. Primul lucru pe care l-am învățat și, e o experiență îndelungată, mai ales în lumea modei, am învățat să-mi cunosc foarte bine corpul și știu să-l îmbrac, astfel încât să ascund micile defecte și să-mi pun în valoare ceea ce am mai frumos. Uite acum port o ținută all black, negrul slăbește.

Eu am renunțat la carne de mult. Eu sunt o femeie la 52 de ani, vrei să-ți spun și cuvântul menopauză, care hormonal distruge absolut tot echilibrul nostru?

Trebuie să fim cu mare băgare de seamă, atunci când ne facem un plan de nutriție, dar asta nu înseamnă că nu mâncăm și noi o mică prăjitură măcar o dată pe săptămână, o înghețată, un pahar de vin roșu seara. Hai să nu mai fim restrictivi că ne-am săturat de atâtea restricții!”, a declarat Dana Săvuică pentru click.

A fost înşelată de soţ

Dana Săvuică a fost de acord să vorbească şi despre motivele divorțului dintre ea și fostul soț, Răzvan Stanciu. Unul dintre acesta a fost și faptul că a fost înșelată.

Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta”, a declarat vedeta, la Pro TV.

Dana a divorțat de soțul ei, Răzvan Stanciu, în 2016, pe cale amiabilă, la notar. Vedeta a declarat la acea vreme că i-a fost greu sa renunțe la căsnicia ce dura deja de 25 de ani. Cei doi au împreună o fiică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: