Redactia.ro
Home » Monden » Dana Săvuică, la un pas să paralizeze. Fostul model a ajuns de urgență la spital

Dana Săvuică, la un pas să paralizeze. Fostul model a ajuns de urgență la spital

GALERIE FOTO (5) Dana Savuica

Dana Săvuică, la un pas să paralizeze. Zilele trecute, Dana Săvuică s-a operat la coloană, în urma unui accident casnic. Recent, fostul model a povestit cum se simte după operație, mărturisind că a fost la un pas să rămână paralizată.

Dana Săvuică, la un pas să paralizeze. Fostul model a ajuns de urgență la spital

Dana Săvuică, la un pas să paralizeze. Vedeta a trăit clipe de coșmar. Dana Săvuică a căzut în baie și nu s-a mai putut ridica. Ulterior, vedeta a operată la coloană, iar medicii au descoperit că avea hernie de disc. Fostul model a recunoscut că simțea dureri de mai bine de două săptămâni, dar nu s-a gândit că va ajunge în această situație. Sora Danei a fost cea care a sunat la ambulanță, iar la scurt timp, vedeta a fost preluată de medici și dusă direct în sala de operații.

Fostul model a declarat că știa de spondiloza lombară pe care o avea, dar nu știa că situația este atât de gravă. Blondina avea dureri de spate mari, dar specialiștii la care a apelat i-au recomandat fizioterapia. Din această cauză, fosta prezentatoare tv avea dureri la piciorul drept și ar fi putut rămâne cu el paralizat. “A venit Salvarea, m-au dus la spital și m-au mobilizat puțin și pe urmă am ajuns, în sfârșit, unde trebuia să ajung de la început, la un neurochirurg foarte bun care mi-a fost recomandat, domnul doctor Marius Catană care e unul dintre cei mai buni neurochirurgi din țară și operează la un spital privat din Piața Victoriei. El mi-a zis că am o hernie foarte urâtă, se vedea din RMN chestia asta, după care mi-a făcut niște teste, mi-a controlat piciorul drept și mi-a spus: “Uite, piciorul drept tremură, nu mai poți să te susții, nu mai poate să susțină greutatea ta și e clar că mai are puțin și paralizează, deci dacă nu te operăm repede, in regim de urgență, s-ar putea să nu mai am ce să fac!„, a spus Dana Savuica pentru Ciao.ro.

Dana Săvuică trebuie să stea la pat două săptămâni

Intervenția chirurgicală a durat două ore și nu au existat complicații. În prezent, vedeta se află acasă, dar trebuie să stea în pat timp de două săptămâni. “Medicul mi-a zis că a fost fără complicații dar că era o hernie foarte-foarte urâtă. Îmi prinsese nervul rău de tot. Acum m-am externat, am ajuns acasă, trebuie să stau la pat vreo două săptămâni. Să nu fac excese absolut deloc. Nu am voie să conduc, nu am voie să car, nu am voie să ridic nimic. Nu am voie să țin nici măcar cățelul sau pisica în brațe. Nu am voie să mă aplec, trebuie să mă dau foarte ușor jos din pat, dar două săptămâni trebuie să stau cumva efectiv relaxată.”, a mai spus vedeta.

Din fericire, vedeta nu a simțit nicio durere după operație, aceasta fiind anesteziată complet. „Nu mai aveam nicio durere! Doamne! Echipa de la spital, asistentele de acolo foarte drăguțe, toate în jurul meu, am avut rezerva mea. Am stat singură, am fost îngrijită foarte bine, sunt acasă acum și mă simt bine’, a mai spus Dana Săvuică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: