Redactia.ro
Home » Monden » Dani Mocanu a schimbat prefixul în arest la domiciliu. Ce își dorește la 30 de ani: „Cadouri am primit de la Dumnezeu ani la rând …” FOTO

Dani Mocanu a schimbat prefixul în arest la domiciliu. Ce își dorește la 30 de ani: „Cadouri am primit de la Dumnezeu ani la rând …” FOTO

Dani Mocanu este unul dintre maneliștii certați cu legea. Cu toții știm că acesta se exprimă liber, chiar și atunci când urmează repercusiuni. Iată că de data aceasta, cu ocazia zilei sale de naștere, cântărețul a fost privat de libertate și a sărbătorit în arest la domiciliu. Iată ce mesaj emoționant le-a transmis fanilor săi!

Dani Mocanu: „Aștept ca atât eu cât și frații mei să terminăm cu problemele cu legea”

Dani Mocanu și-a împărtășit gândurile cu urmăritorii săi, chiar în ziua în care a schimbat prefixul, împlinind frumoasa vârstă de 30 de ani:

Azi 3 septembrie am împlinit vârsta de 30 de ani. Am schimbat prefixul ARESTAT LA DOMICILIU. Cadouri am primit de la Dumnezeu ani la rând … nu am ce să mai cer … aștept ca atât eu cât și frații mei să terminăm cu problemele cu legea și să ne vedem de viața noastră frumoasa alături de cei dragi noua !!! Va mulțumesc tuturor celor ce mi-ați scris sunteți mulți … și sa știți ca vă iubesc sincer în fața Supremului nostru. De azi voi lansa bombe muzicale chiar de aici de acasă … fiindcă îi poți lua omului tot, dar nu-i poți lua mirul ce Dumnezeu I-a turnat peste el. Doamne Ajuta la toată lumea”, a scris îndrăgitul interpret pe Instagram, cu ocazia zilei sale de naștere.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dani Mocanu (@danimocanu.oficial)

Dani Mocanu, arestat la domiciliu după ce a fost implicat într-o bătaie la o benzinărie

Manelistul a fost implicat într-o bătaie de stradă parcă desprinsă din filme. Celebrul manelist, însoțit de frații lui, dar și de alți bărbați, s-au implicat într-o bătaie cu alte persoane necunoscute, în mijlocul unei benzinării din orașul Pitești.

Întreaga scenă, a fost surprinsă pe camerele de supraveghere, informează Ziarul Argeșul. Din imaginile făcute publice în mediul online, se poate observa cu Dani Mocanu, alături de alți însoțitori de-ai săi, îl bat cu sălbăticie pe un alt bărbat, cu ranga, cu pumnii, dar și cu picioarele. Acesta a rămas întins pe jos, în benzinărie, vizibil afectat de lovituri.

Ulterior a ajuns de urgență, la spital, acolo unde medicii i-au dat primul ajutor și l-au ținut sub supraveghere o întreagă noapte. Acest incident a fost de o violență extremă și nu a ajuns încă în atenția autorităților, potrivit Fanatik.

În urma evenimentelor, Dani Mocanu a fost arestat la domiciliu.

 

 

Sursa foto: Instagram – danimocanu.oficial

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: