Redactia.ro
Home » Monden » Dani Mocanu, invitat de către Elon Musk să cânte la Castelul Bran. Ce a transmis manelistul – VIDEO

Dani Mocanu, invitat de către Elon Musk să cânte la Castelul Bran. Ce a transmis manelistul – VIDEO

Dani Mocanu nu pune preț pe bani! Manelistul a renunțat la 200.000 de euro cât ai clipi 

Va fi mare petrecere la Castelul Bran, acolo unde Elon Musk a adunat oaspeți de seamă ca să petreacă Halloween-ul. Lista cu invitații miliardarului Elon Musk ar cuprinde peste 100 de celebrități și antreprenori. Cea mai cunoscută este, cu siguranță, actrița Angelina Jolie.

Petrecere la stână cu dansuri românești

Fondatorii Google sau PayPal s-ar afla și ei pe listă. O altă invitată însă, Julia Sandstrom, actriță și DJ, a anunțat fără menajamente că se află în România, iar imaginile și comentariile de pe rețelele sociale îi arată încântarea: „Transilvania, atât de pitorească, ținutul unde cutreieră vampirii și lupii”, a comentat ea.

Aceasta va întreține se pare atmosfera de Halloween. Prima oprire înainte de marea petrecere de Halooween a fost la o stână din Poiana Brașov, unde oaspeții de seamă au fost primiți cu pâine și sare. A urmat o petrecere cu foc de tabără și dansuri românești.

Apoi, artiștii îmbracați cu blănuri de urs, împodobite cu ciucuri, au dansat ca într-un ritual în mijlocul invitaților. Unii artiști ar fi fost aduși tocmai din Moldova pentru petrecerea lui Elon Musk.

Dani Mocanu, pe lista artiștilor invitați la petrecere?!

Se pare că Elon Musk l-ar fi invitat chiar și pe Dani Mocanu să întrețină atmosfera, dar manelistul a refuzat. Acesta a explicat într-o scurtă înregistrare de ce a fost nevoit să nu onoreze invitația miliardarului.

„Am fost invitat de Elon Musk la Bran să cânt. N-am putut să ajung că sunt arestat la domiciliu, cumetre, știi că sunt băiat serios, întreabă Van Damme de mine.”, i-a transmis acesta lui Elon Musk.

Manelistul se află în arest la domiciliu

Dani Mocanu se află în arest la domiciliu, după bătaia din benzinăria din Pitești. Scandalul a avut loc în noaptea de 18 spre 19 august. Un apel la 112 a anunţat că mai multe persoane se bat, însă la sosirea echipajelor de poliţie toţi cei implicaţi în scandal plecaseră.

Dani Mocanu trăiește regește în timpul arestului la domiciliu. Manelistul o ține numai în grătare și petreceri. Adesea postează pe rețelele sociale imagini și glume pe seama măsurii care s-a luat în cazul lui. Le arată fanilor cum se distrează și ce face în timp ce nu își poate părăsi curtea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: