Redactia.ro
Home » Monden » Dani Mocanu organizează un concert în arest la domiciliu! Evenimentul va avea loc în curtea sa: „Vă anunţ eu data şi ora”

Dani Mocanu organizează un concert în arest la domiciliu! Evenimentul va avea loc în curtea sa: „Vă anunţ eu data şi ora”

Dani Mocanu este unul dintre maneliștii certați cu legea. Cu toții știm că acesta se exprimă liber, chiar și atunci când urmează repercusiuni. Iată că de data aceasta, cântărețul a fost privat de libertate, fiind arestat la domiciliu. Pentru a se destinde, manelistul organizează un mare concert chiar în curtea sa!

Dani Mocanu organizează un concert în arest la domiciliu!

Dani Mocanu și-a anunțat toți fanii, prin intermediul platformei TikTok, că va organiza un concert chiar în curtea casei lui, acolo unde se află în arest la domiciliu. Evenimentul va fi organizat cu porțile deschise:

Nu ştiu cât va mai dura arestul meu la domiciliu, însă am pregătit aşa: în cel mai scurt timp posibil voi organiza un concert la mine în curte, cu porţile deschise, şi voi primi toţi fanii mei, din toate colţurile României, intrare gratis la mine în curte… voi cânta de pe terasă! O să când pentru toată lumea gratis, mâncare şi băutură gratis, toată noaptea de la mine, Dani Mocanu, pentru toţi fanii mei! Vă aştept! Cred că-mi intră în curte două mii, trei mii de persoane. O să vă ţin la curent, o să vă anunţ eu data şi ora exactă, şi o să fac ceva în premieră ce nu s-a întâmplat nici la nivel mondial!”, a anunțat Dani Mocanu, într-un live pe TikTok.

Dani Mocanu, arestat la domiciliu după ce a fost implicat într-o bătaie la o benzinărie

Manelistul a fost implicat într-o bătaie de stradă parcă desprinsă din filme. Celebrul manelist, însoțit de frații lui, dar și de alți bărbați, s-au implicat într-o bătaie cu alte persoane necunoscute, în mijlocul unei benzinării din orașul Pitești.

Întreaga scenă, a fost surprinsă pe camerele de supraveghere, informează Ziarul Argeșul. Din imaginile făcute publice în mediul online, se poate observa cu Dani Mocanu, alături de alți însoțitori de-ai săi, îl bat cu sălbăticie pe un alt bărbat, cu ranga, cu pumnii, dar și cu picioarele. Acesta a rămas întins pe jos, în benzinărie, vizibil afectat de lovituri.

Ulterior a ajuns de urgență, la spital, acolo unde medicii i-au dat primul ajutor și l-au ținut sub supraveghere o întreagă noapte. Acest incident a fost de o violență extremă și nu a ajuns încă în atenția autorităților, potrivit Fanatik.

În urma evenimentelor, Dani Mocanu a fost arestat la domiciliu.

 

Sursa foto: Instagram – danimocanu.oficial

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: