Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil a jignit-o aspru pe Ramona Olaru. Colegii lui au rămas uluiți

Dani Oțil a jignit-o aspru pe Ramona Olaru. Colegii lui au rămas uluiți

Dani Oțil a făcut o remarcă ofensatoare la adresa Ramonei Olaru, chiar în timpul emisiunii sale. Colegii de platou au rămas și ei uluiți de cele auzite.

Dani Oțil a jignit-o aspru pe Ramona Olaru. Colegii lui au rămas uluiți

Dani Oțil va deveni tatăl unui băiețel în acest an și așteaptă cu nerăbdare ziua în care-și va ține copilul în brațe. Deja se gândește și la educația pe care i-o va oferi copilului. După cuvintele sale, va fi una riguroasă. Prezentatorul de la Antena 1 a spus că nu-și dorește ca fiul lui să se apuce de fumat la vârsta de 16 ani sau să-i aducă acasă: ”fete precum Ramona Olaru” sau cu ”tatuate”, transmite playtech.ro.

”Nici copilul meu nu va mânca broccoli pentru că eu nu îl suport. Arată ciudat, miroase ciudat. O să îl las totuși pe el sa aleagă. În al doilea rând, nu sunt pregatit. Am destule sfaturi, că d-aia am internet. Să vezi ce șuturi își ia dacă fumează la 16 ani. Sau să-mi vină cu vreo Ramona acasă sau cu vreo tatuată. Îl șutez de nu se vede”, a zis Dani în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil și-a amintit cum era copil

Totodată, Dani Oțil și-a amintit și de un episod sensibil din copilăria sa, pe vremea când, conform spuselor sale ”Stătea cu mucii la nas și cu biscuitele în mână și plângea”.

”Apropo de diversificare, ai mei se simt și acum foarte prost, pentru că am fost lăsat la o vecină și toți își aduceau aminte de mine într-o anumită formă. Tot timpul eram în geamul doamnei cum sunt fetele de la Amsterdam. Stăteam cu mucii la nas și cu biscuitele în mână și plângeam. Vecina aceea statea cate 3-4 ore la coada la ceva. Vă dați seama, aveam acces la aragaz, la orice”, a mărturisit Dani Oțil după materialul cu diversificarea alimentației la copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: