Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil, are planul făcut. „Să-și tăbăcească pielea singur”. Ce moștenire va primi fiul lui?

Dani Oțil, are planul făcut. „Să-și tăbăcească pielea singur”. Ce moștenire va primi fiul lui?

Sursa foto: libertatea.ro

Luca Tiago, fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu este încă bebeluș. Prezentatorul TV a făcut însă, declarații ce au în vedere viitorul material al copilului.

În cadrul matinalului de joi dimineață, prezentatorul, Dani Oțil a afirmat că știe deja ce moștenire îi va lăsa lui Luca.

Prezentatorul are planul făcut

Dani Oțil este un prezentator cu notorietate care are o situație financiară suficient de bună încât să-i poată oferi copilului un trai de viață avantajos, diferit de cel pe care l-a avut el. Totuși prezentatorul susține că nu-și dorește să facă acest lucru și că nu-l va „cocoloși”. Acesta e susținut ce-i va lăsa moștenire pruncului odată cu trecerea timpului. A punctat că prin moștenire nu se referă la bunuri materiale.

Vorbind despre tema moștenirii cu colegul său de platou, Răzvan Simion, la matinalul din dimineața aceasta, Dani Oțil a dezvăluit ce planuri de viitor are pe această temă în ceea cel privește pe fiul său. El părea puțin amuzat, dar inspira totodată seriozitate.

Ce moștenire îi lasă Dani Oțil lui Luca

În ciuida faptului că deține un restaurant de renume în Capitală și are o carieră fabuloasă și longevivă în televiziune, prezentatorul de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” susține că nu are de gând să-l lase pe copilul lui, Luca Tiago, să beneficieze de bunurile materiale și de poziția tatălui său în societate.Pare că este ferm în ceea ce susține când spune că îi va lăsa copilului ”educația și șansa să-și tăbăcească singur pielea”.

„Eu nu o să-i dau nimic lu’ ăla micu, m-am și gândit. O să-i zic că vreau să-i las educația și șansa să-și tăbăcească pielea singur, că eu am venit cu două plase și un sărac la București”, a spus Dani Oțil cu iz de glumă.

Luca Tiago va împlini șapte luni în câteva zile. El este mândria tatălui său, și al i Oțil, are planul făcut. „Să-și tăbăcească pielea singur”. Ce moștenire va primi fiul lui? care se implică activ în creșterea lui. Mămica distribuie prin intermediul platformelor de socializare cele mai frumoase momente din viața lor de familie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: