Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil, dezvăluiri cu lacrimi în ochi. Ce îi spunea mama sa când era copil: „Mi-a zis că nu am niciun talent”

Dani Oțil, dezvăluiri cu lacrimi în ochi. Ce îi spunea mama sa când era copil: „Mi-a zis că nu am niciun talent”

Dani Oțil, dezvăluiri cu lacrimi în ochi.

Dani Oțil, dezvăluiri cu lacrimi în ochi. Prezentatoarul tv trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Danin Oțil s-a căsătorit anul trecut cu Gabriela Prisăcariu, iar în același an au devenit părinți pentru prima oară. Vedeta de la Antena 1 a vorbit despre copilăria, făcând dezvăluiri emoționante.

Dani Oțil, dezvăluiri cu lacrimi în ochi. Ce îi spunea mama sa când era copil: „Mi-a zis că nu am niciun talent”

Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de la noi din țară. Moderatorul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”, a fost invitat într-un podcat, în cadrul căruia a făcut dezvăluiri emoționante despre copilăria sa. În urmă cu câteva luni, Dani a devenit părinte pentru prima oară, iar viața sa s-a schimbat radical. Vedeta tv este căsătorit cu Gabriela Prisăcariu, formând un cuplu apreciat de multă lume. Puțină lume știe că Dani Oțil nu a primit suport din partea părinților atunci când era mic.

Recent, prezentatorul tv a povestit cum mama sa i-a spulberat visele. Vedeta de la Antena 1 a mărturisit că mama sa nu era niciodată de acord cu ceea ce își dorea să facă și mereu îi spunea că nu are niciun talent. Aceasta reușea să îl descurajeze de fiecare dată când avea un vis. Cu ochii în lacrimi, Dani Oțil a făcut dezvăluiri emoționante. „Ceva, la mine în familie, n-a funcționat pentru că eu dacă am vrut la fotbal, mama mi-a zis că-s prea mic de statură. Dacă am vrut la karate, mi-a zis că o să fac hernie. Am vrut să cânt la acordeon pentru că vecinul meu, Remus Stoianov, fie iertat, cânta la acordeon în fiecare zi din viața lui. Am fost atât de fascinat, încât am vrut să învăț să cânt și eu.Și mama mi-a zis că sigur n-am talent. Am vrut să mă dea la un instrument la Casa Pionierilor, a zis că nu-i de mine, să mă țin de carte. Am vrut să fac mai multe sporturi, mi-am zis că sunt firav, să nu le fac”, a povestit Dani Oțil.

Ce o să facă Dani Oțil când fiul său o să crească

Dani Oțil a devenit tată pentru prima oară în urmă cu câteva luni, dar deja are planuri mari pentru momentul în care fiul său o să fie mare și o să poată face diferite lucruri. În emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, vedeta tv spune deseori că își dorește ca fiul său să crească, deoarece își dorește ca fiul său, Tiago, să îi urmeze calea. Nu este vorba despre cariera de prezentator, ci să fie pasionat de curse, așa cum este și el.

Dani Oțil a explicat că vrea să meargă cu Luca Tiago încă de mic la curse pentru a-l învăța, după care își dorește ca acesta să participe pe cont propriu. „O sa fiu in jocul lui. O să-i spun că „te bate tati daca nu esti pe locul 1.” O să fiu la gardul fiecare curse la care o să participe. Nu e o glumă, bineînțeles, chiar o să fiu acolo!”, a explicat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: