Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Puțini știu! Ce legătură e între Cătălin Botezatu și soția lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcăriu

VIDEO Puțini știu! Ce legătură e între Cătălin Botezatu și soția lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcăriu

Sursa foto: KFetele

Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu este din ce în ce mai mult în vizorul presei. Duminică, aceasta a făcut furori cu apariția de la iUmor unde a ironizat-o pe fosta parteneră de viață a lui Dani Oțil, Mihaela Rădulescu. După show-ul oferit, acum soția lui Dani Oțil a atras toate privirile la un eveniment plin de vedete.

Gabriela și Cătălin Botezatu, surprinși la un eveniment

Gabriela s-a întâlnit cu designerul Cătălin Botezatu, cel care a avut un cuvânt de spus în cariera ei. Vedetele au ieșit în oraș marți seara, la un eveniment organizat de o celebră clinică din Dorobanți, unde au fost prezenți Valentina Pelinel, Ramona Olaru, Andreea Marin, Cătălin Botezatu, Gabriela Oțil, Dana Săvuică, Giulia Nahmany și multe alte vedete, pentru a vedea noul concept al clinicii respective, care îmbină frumusețea cu medicina.

Gabriela și Cătălin Botezatu, imagini de senzație

Cătălin Botezatu și Gabriela Oțil, au stat la povești la evenimentul de marți seară, unde au râs și s-au simțit bine împreună. Cei doi au depănat amintiri din perioada în care, Gabriela își câștiga notorietatea cu ajutoul designerului la emisiunea „Supermodels by Cătălin Botezatu”, unde soția lui Dani Oțil a participat acum 7 ani. Ea a fost câștigătoarea consursului și acel moment a reprezentat rampa ei de lansare.

„Dani știe de idila noastră, nu se supără”, a glumit, Gabriela, la eveniment.

Gabriela Oțil a câștigat „Supermodels by Cătălin Botezatu”

Dani Oțil și-a găsit iubirea vieții la sfârșitul anului 2018, pe Gabriela Prisăcariu, care devenise la vârsta de 28 de ani, un model de succes datorită câștigării competiției „Supermodels by Cătălin Botezatu” din cadrul trustului Kanal D. Tânăra a absolvit dreptul, dar nu a profesat deoarece a fost invitată la emisiunea „Te vreau lângă mine” tot de la Kanal D. Gabriela și Dani s-au căsătorit în mai 2021, iar fiul lor s-a născut. în septembrie anul trecut Luca Tiago.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini