Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil, prima reacție după ce Gabriela Prisăcariu a ironizat-o pe Mihaela Rădulescu: „M-am abținut”

Dani Oțil, prima reacție după ce Gabriela Prisăcariu a ironizat-o pe Mihaela Rădulescu: „M-am abținut”

Dani Oțil, prima reacție după ce Gabriela Prisăcariu a ironizat-o pe Mihaela Rădulescu. Prezentatorul tv a fost invitat la iUmor pentru a juriza împreună cu Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. Pe lângă numerele concurenților, cunoscutul prezentator a avut parte și de câteva surprize. Soția sa, Gabriela Prisăcariu a fost prezentă pe scenă, făcând un rost despre Dani Oțil. De asemenea, modelul a ironizat-o pe Mihaela Rădulescu, care a avut o relație cu celebrul prezentator.

Dani Oțil, prima reacție după ce Gabriela Prisăcariu a ironizat-o pe Mihaela Rădulescu: „M-am abținut”

Dani Oțil se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Prezentatorul de la Antena 1 este căsătorit cu frumoasa Gabriele Prisăcariu, iar anul trecut au devenit părinți pentru prima oară. Săptămâna trecută, Dani Oțil a fost invitat la iUmor pentru a juriza împreună cu Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. Printre numerele concurenților s-a numărat și momentul soției sale. Gabriela Prisăcariu a urcat pentru prima dată pe scenă și a făcut un roast despre soțul ei. Modelul a pregătit un moment de roast care i-a făcut pe cei de la masa juriului să râdă. Oțil a fost mândru de soția sa, mai ales că, spune acesta, Gabriela nu a mai fost într-o asemenea postură până acum.

Ulterior, internauții au criticat-o pe Gabriela Prisăcariu pentru că aceasta a ironizat-o pe Mihaela Rădulescu, cu care Dani Oțil a avut o relație de șase ani. Prezentatorul tv a publicat un mesaj pe Instagram prin care își laudă soția. Acesta a explicat pentru cei care au crezut că aceasta este o femeie frumoasă, deșteaptă și care știe să facă spectacol. ”Puteam să văd textul înainte, dar m-am abținut. Gabriela putea să se bâlbâie, să rateze măcar un punchline, pentru că nu a vorbit în viața ei la microfon pe scenă. Iar ziceau unii că e doar frumoasă. Se puteau întâmpla multe… Şi totuși…Am rămas impresionat. Nu zic mai mult. Toată lumea știe ca eu nu laud pe nimeni şi nu fac complimente… Daaaaar….. ”, a scris Dani Oțil pe Instagram.

Gabriela Prisăcariu, criticată de internauți

Se pare că umorul Gabrielei Prisăcariu nu a fost pe placul tuturor, iar unii au taxat-o dur și au acuzat-o pentru că s-a măritat cu Dani Oțil pentru a deveni celebră. Vedeta a postat pe rețelele de socializare unul dintre mesajele pe care le-a primit în privat de la o internaută. În urmă cu ceva timp, aceasta i-a scris Gabrielei că îi adoră familia, iar acum i-a transmis că numărul ei de la iUmor a fost penibil. „Ce penibilă ești! N-ai făcut nimic important în viața ta. Doar te-ai măritat cu Dani. Habar n-avem ce-a găsit la tine. O ”glumă mai proastă n-am auzit. Se vede că ești tare frustrată, așa tânără cum ești.”, a scris o internaută.

De asemenea, Gabriela Prisăcariu a primit și alte mesaje: ”Nu vei fi niciodată o divă cum este Mihaela Rădulescu!”, ”Dacă aș fi fost în locul tău, n-aș fi avut curaj să zic ceva de Mihaela Rădulescu. Uită-te la tine și uită-te la ea”, ”Nu știe nimeni cine e sau cu ce se ocupă. E nevasta lui Dani. Urât să vorbești așa”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: