Redactia.ro
Home » Monden » Daniel Onoriu a fost internat la Spitalul Obregia după ce a amenințat că jefuiește o bancă și se sinucide

Daniel Onoriu a fost internat la Spitalul Obregia după ce a amenințat că jefuiește o bancă și se sinucide

daniel onoriu

Pilotul Daniel Onoriu a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia din Capitală, după ce în seara de 10 noiembrie a fost protagonistul unui episod foarte neplăcut pentru Isabela, fosta sa soție.

Daniel Onoriu a încălcat ordinul de protecție obținut de Isabela

Daniel Onoriu a încălcat ieri ordinul de protecție pe care soția sa îl obținuse în urmă cu câteva săptămâni împotriva lui. Pilotul a urmărit-o pe Isabela pe stradă și a încercat să intre în casă peste ea și o prietena de-a ei. Nu pentru a-i face rău în vreun fel, ci pentru a-i cere iertarea pentru că o iubește nespus și dorește a doua șansă. Aceasta este varianta pe care pilotului a prezentat-o anchetatorilor, căci el a fost dus la secție pentru a fi interogat.

După ce Isabela nu i-a răspuns la ușă, Onoriu a plecat doar pentru a reveni câteva ore mai târziu, amenințând că se sinucide sau că sparge o bancă doar pentru a fi arestat. Întregul spectacol s-a petrecut sub ochii oamenilor legii. Pilotul a fost așadar internat la spital, iar medicii urmează să îl evalueze pentru a stabili care sunt problemele de ordin psihologic și emoțional cu care se confruntă.

În urmă cu aproximativ o lună, Daniel Onoriu făcea publice rezultatele unui examen psihiatric pe care îl susținuse, iar rezultatele sugerau, destul de clar, că pilotul nu se află în cea mai bună stare și că are nevoie de ajutor specializat.

Isabela este speriată de atitudinea lui Daniel și susține că informațiile pe care el le prezintă pe pagina personală de Facebook sunt eronate.

„Daniel nu știe ce să mai inventeze, sincer. Este total neadevărat, îți dai seama. Acum că nu există nicio șansă de împăcare din partea mea, el se uită la postări și cine îmi dă inimioare e iubitul meu.

Deci dimineață m-am trezit cu mesaje de la prieteni care îmi dau inimioare, că i-a luat Daniel pe toți care din ei e iubitul meu”, a declarat Isabela, conform Spynews.ro.

Motivul pentru care Daniel Onoriu și Isabela s-au separat

Isabela și Daniel Onoriu au fost căsătoriți timp de șase ani. Se pare că Isabela a fost cea care a decis să pună capăt mariajului. Pe de altă parte, și Daniel susținea că relația lor de deteriorase considerabil în ultima perioadă, deși Isabela i-a fost alături în cele mai grele clipe din viață.

A fost lângă el în spital și l-a îngrijit așa cum nimeni nu ar fi făcut-o. Pilotul a fost, însă, dezamăgit când a aflat că Isabela nu-și dorește să devină mamă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: