Redactia.ro
Home » Monden » Daniel Onoriu îi spune adio nevestei și vrea să se întoarcă la prima soție. Ce spune pilotul despre această decizie neașteptată

Daniel Onoriu îi spune adio nevestei și vrea să se întoarcă la prima soție. Ce spune pilotul despre această decizie neașteptată

Daniel Onoriu continuă să surprindă! Pilotul de raliuri a anunțat, de curând, că urmează să divorțeze de actuala lui soție. N-a stat mult pe gânduri și deja s-a gândit să revină la prima lui nevastă.

Daniel Onoriu, despre prima lui soție

Daniel Onoriu a vorbit, la Antena Stars, despre prima lui soție, Mihaela, cea cu care are trei copii. „Eu am avut două căsnicii la viața mea. Cu prima mea soție am făcut trei copii minunați și frumoși. Regret că mi-am lăsat nevasta, pe prima nevastă, pe Mihaela”, a spus acesta.

Pilotul de raliuri nu este sigur de faptul că prima lui soție l-ar mai primi înapoi, însă susține că va încerca să se întoarcă la ea. De altfel, Daniel Onoriu spune că este susținut de fiul lui, spre o împăcare cu Mihaela.

„Nu mă mai primește, dar să știi că acum copiii mei s-au făcut mari și pot să am o discuție părintească și fiul meu cel mare mi-a propus așa: <<Tată, stai câteva luni, vezi dacă îți place de mama, vezi dacă ei îi mai convine de tine și dacă este să faceți pasul acesta, Doamne ajută. Mie mi-ar plăcea să vă împăcați>>. Și așa că dacă el merge pe vorba aceasta, așa o să și fac. Nu vreau să forțez nimic, pentru că vreau să fiu sigur că vreau să mă întorc la ea”, a mai spus Daniel Onoriu, la Antena Stars.

Daniel Onoriu o vrea pe fosta soție înapoi

Pilotul de raliuri o vrea înapoi pe prima lui soție, Mihaela. „Dacă ea ar veni acum la mine, din toată inima aș spune da”, a mai spus acesta, conform pentru sursa citată. Onoriu și actuala soție au ales să meargă pe drumuri diferite, după o lungă poveste de dragoste. Acum, fiecare își vede de viața lui. Isabela susține că nu mai este cale de împăcare cu Daniel Onoriu, mărturisind că nu mai locuiesc nici împreună. De altfel, aceasta nu a vrut să dea mai multe detalii despre despărțire.

Nu vreau să comentez nimic din spusele lui Daniel, eu sunt un om decent, nu sunt persoană publica, nu vreau sa apar nicăieri cu nimic, este adevărat că ne-am despărțit, iar din partea mea nu mai e nici o cale de a mai fi împreună(…) Da, este adevărat (n.r. nu mai locuiesc împreună)”, a declarat Isabela Onoriu pentru Spynews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: