Redactia.ro
Home » Monden » Daniel Pavel, adevărul despre despărțirea de logodnica sa. Cum a reușit să treacă peste acel moment

Daniel Pavel, adevărul despre despărțirea de logodnica sa. Cum a reușit să treacă peste acel moment

La scurt timp după ce i-a oferit iubitei sale inelul de logodnă, Daniel Pavel avea să se despartă de femeia cu care se vedea la altar, după ani buni împreună. Și-au spus brusc adio și nimeni nu a înțeles de ce. Îndrăgitul prezentator de la Survivor a mărturisit cum a reușit să treacă peste această despărțire dureroasă.

După o relație de 7 ani cu fosta logodnică, Daniel Pavel a povesitit că, deși despărțirea a fost foarte dureroasă și a venit chiar la scurt timp după logodnă, a încercat să înveţe ceva în urma experienței trăite.

Daniel Pavel, adevărul despre despărțirea de logodnica sa. Cum a reușit să treacă peste

Iată cum a reușit Daniel Pavel să treacă peste ruptura de fosta logodnică, o despărțire venită chiar la scurt timp după ce i-a dat inelul de logodnă.

”O bună prietenă de-a mea mi-a spus, în momentele grele care au urmat despățirii, că un inel închide un ciclu. Pe vremuri se dădeau și inele de despratire. Sigur, nu asta a fost intenția, dar m-a ajutat să trec peste momentele alea”, a povestit Daniel Pavel, la podcastul lui Cătălin Măruță.

Daniel Pavel a recunoscut că cei șapte ani alături de Marina, iubita sa din Basarabia, s-au simțit ca zece ani. S-au mutat împreună în multe țări și au învățat multe unul de la altul.

”Ne-am mutat unul după altul, la Bratislava, la Viena, a fost o viață intensă, am învățat mult unul de la altul. Au fost șapte ani ca zece ani. Moldovenii au o vorbă, că ai venit în ospteție. Ea a venit în ospeție în sufletul meu, eu am fost în ospeție în al ei”, a recunoscut Daniel Pavel.

Motivul despărțirii dintre Daniel Pavel și logodnica sa

Întrebat de Cătălin Măruță de ce au ajuns să se despartă, Daniel a recunoscut că cele șapte luni pe care el le-a petrecut în Dominicană, filmând emisiunea Survivor, a produs o ruptură în cuplu. Pe atunci, Marina se afla la Viena. Pentru cuplu a fost greu să țină legătură. În plus, pandemia a însemnat că nu au putut călători pentru a fi alături unul de altul.

”Ne-am despărțit pentru că așa e viața. Oamenii fac alegerile astea. E un drept divin dreptul la iubire. Experiența Survivor ne-a afectat, ea era la Viena, acasă, eu în Dominicană. A jucat și pandemia un rol, Austria a ieșit ultima din izolare.

Aș fi vrut să topesc distanța dintre noi. Ne-am recuplat, dar conexiunea nu a mai existat. Ea era pe alt drum. Am fost spulberat, m-am întrebat ce am greșit, m-am gândit că am facut tot ce trebuie.

Sunt motive, sigur, dar realitatea când m-am întors acasă e că eram deja separați. Ideea pe care se fondase cuplul dispăruse, lucrurile s-au surpat.

Slavă Domnului și spun asta cu toată iubirea și recunoștința pentru Marina. Experiența mi-a arătat că pot îndura mai mult”, a completat Daniel.

Daniel Pavel, inel pentru iubită la întoarcerea din Republica Dominicană

Daniel Pavel şi Marina, iubită cu 17 ani mai tânără, s-au despărţit îm august 2021, după şapte ani de relaţie şi în prag de nuntă. Prezentatorul Survivor o ceruse în căsătorie pe Marina chiar imediat la întoarcerea din Republica Dominicană, declarând atunci că “Marina va fi prima și singura soție”.

Dar se pare că nu a fost să fie, ducându-i în viață pe drumuri separate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: