Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Crudu a spart gheața cu noua sa mașină! Ce autoturism și-a luat vedeta

Daniela Crudu a spart gheața cu noua sa mașină! Ce autoturism și-a luat vedeta

GALERIE FOTO (3) Daniela Crudu a spart gheața cu noua sa mașină

Daniela Crudu, vedeta care molipsește pe oricine cu starea sa de spirit energică și-a luat mașină! Vedeta a postat mai multe, fotografii cu noua sa achiziție, iar fanii săi au fost în extaz. În urmă cu câteva zile, bruneta anunța că și-a scos mașina la vânzare.

Daniela Crudu a spart gheața cu noua sa mașină! Ce autoturism și-a luat vedeta

Daniela Crudu este una dintre cele mai îndrăgite apariții din showbiz-ul românesc. Ori de câte ori apare în fața telespectatorilor, aceasta reușește să creeze o atmosferă pozitivă și plină de viață. Recent, fosta asistentă Tv a postat pe rețelele de socializare mai multe poze cu noua sa achiziție. Este vorba despre o mașină luxoasă, BMW X6, cu care vedeta se mândrește. La scurt timp, fanii săi au reacționat, felicitând-o pentru noua sa achiziție.

Daniela Crudu și Pepe, discuție picantă înainte ca artistul să anunțe că va divorța

Înainte cu câteva zile ca Pepe să facă anunțul șoc că va divorța de Raluca Pastramă, cu care are două fiice, acesta le-a avut invitate în emisiunea sa de pe Youtube, pe Daniela și Ana Crudu. Acestea i-a pus diferite întrebări lui Pepe care au stârnit curiozitatea multor internauți. Daniela i-a pus întrebări mai aprinse prietenului său, iar răspunsurile celebrului artist au amuzat-o la culme. După ce artistul a vorbit cu aceasta despre mașina pe care a scos-o la vânzare, amândoi au vorbit despre locurile în care au fost amor. .“Este mai frumos în mașină decât în elicopter, nu știu, nu am… În elicopter ai prestat vreodată?”, a întrebat-o Pepe pe fosta asistentă TV. Imediat, Daniela a spus că s-a întâmplat într-un jet privat, marturisire ce l-a uimit pe artist.

Mai mult, cântărețul a recunoscut că a avut relații intime cu două persoane și că ar fi vrut să aibă o aventură cu Daniela Crudu dacă nu ar fi fost căsătorit. “E adevărat, alături de Oana am trăit o poveste de dragoste frumoasă, dar iubirea vieţii mele este Raluca”, a mai spus Pepe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: