Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Crudu, în lacrimi din cauza lui Nea Mărin. A criticat-o pentru operațiile estetice

Daniela Crudu, în lacrimi din cauza lui Nea Mărin. A criticat-o pentru operațiile estetice

GALERIE FOTO (2)

Daniela Crudu e mereu veselă și cu zâmbetul pe buze, chiar dacă uneori a fost pusă în situații stânjenitoare. Trece cu ușurință peste aceste momente, iar oamenii din jurul său o îndrăgesc pentru firea sa iertătoare și inocentă. Nea Mărin a reușit însă să o rănească pe vedetă, care nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi.

Daniela Crudu, în lacrimi din cauza lui Nea Mărin. A criticat-o pentru operațiile estetice

Nu este un secret pentru nimeni că Daniela Crudu a trecut prin numeroase transformări în ultimii ani, dar a lăsat mereu de înțeles că este foarte mândră de felul în care arată. Sincer din fire, Nea Mărin a reușit însă să o rănească pe brunetă, care a avut o ieșire neașteptată. A izbucnit în lacrimi, spre uimirea celorlalți invitați ai emisiunii „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”.

Nea Mărin a rugat-o pe Daniela să-i arate o poza cu ea de dinainte de operațiile estetice, lucru care s-a și întâmplat. Reacția lui a fost una neașteptată, gazda afirmând că vedeta era mult mai frumoasă înainte să treacă prin aceste schimbări.

„Arăta atât de bine Cruduța înainte, era un copil din ăla pur, curat, era frumoasă! Mie îmi plăcea de ea cum era!”, a spus acesta.

Cu toate că nu a criticat-o dur pe brunetă, aceasta nu a primit deloc bine afirmația lui Nea Mărin. A început să plângă, apoi s-a ridicat nervos de la masă și a plecat în altă încăpere. Ulterior, a mărturisit că a fost jignită cu răutate și că nu mai este dispusă să accepte un asemenea tratament, chiar dacă de obicei nu are o reacție negativă atunci când este pusă în asemenea situații.

“A zis-o cu răutate. Pe mine nu mă jignește nimeni în halul ăsta. Până când? Eu te respect, dar nu mă jignești în halul ăsta! Până când? Până când să te suport? Cum să spui așa? Eu sunt fată bună, mă faci nasoală, mă faci… Nu mai vreau! Gata. Nu mai vreau să stau”, a spus vedeta.

Nimeni n-a mai putut s-o împace pe Daniela Crudu

Liviu Vârciu a încercat să o împace pe Daniela, dar ea parcă nici n-a vrut să audă. Supărată, a continuat să explice de ce a deranjat-o afirmația lui Nea Mărin, mărturisind că nimeni nu a făcut-o să se simtă atât de rău.

„Nea Marine să mor de te mai bag în seamă! Până când tot atâta taca taca?! Mă doare capul! Mai dă-l în pana mea, până când jignești?! Ok, sunt urâtă, sunt nu știu cum, dar până când poți să jignești un om? Cât să mai suportsă mă jignești încontinuu? Pe mine nu mă jignește nimeni în halul ăsta!”, a continuat ea.

Realizând ce s-a întâmplat, Nea Mărin a încercat să meargă să discute cu Daniela Crudu, dar ea a refuzat pur și simplu. N-a vrut să audă scuzele sale, cu toate că remarca lui a fost spusă în glumă.

„Daniela Crudu: Hai bre, lasă-mă, să nu te văd! Jur! Pleacă de aici!

Nea Marin: Eu te respect!

Daniela Crudu: Și eu te respect, dar până când?”, a fost o discuție dintre ei doi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: