Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Gyorfi și Carmen Harra s-au bătut din cauza unui bărbat? Artista a spus adevărul

Daniela Gyorfi și Carmen Harra s-au bătut din cauza unui bărbat? Artista a spus adevărul

Daniela Gyorfi și Carmen Harra s-au bătut din cauza unui bărbat

Daniela Gyorfi și Carmen Harra s-au bătut din cauza unui bărbat? Daniela Gyorfi a fost invitată recent la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a vorbit despre cele mai delicate subiecte din viața ei. La un moment dat, artista a spus adevărul despre presupusa bătaie cu prezicătoarea Carmen Harra. S-a zvonit că cele două s-ar fi certat din cauza unui bărbat.

Daniela Gyorfi și Carmen Harra s-au bătut din cauza unui bărbat? Artista a spus adevărul

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața formeză un cuplu de ani de zile cu George Tal, iar impreuna au o fetiță minunată. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, Daniela a răspuns la cele mai delicate întrebări. Artista a avut câteva relații amoroase, iar printre ele se numără și idila cu fotograful Gabriel Hennessey, dar și realizatul TV Titus Andrei, despre care se spune că s-ar fi „bătut” cu Carmen Harra pentru el.

Potrivit unor zvonuri, cântăreața și prezicătoarea ar fi ajuns să se bată la propriu pentru acesta. Recent, Daniela Gyorfi a spus adevărul despre acest incident. Conform acesteia, nu a existat niciun moment de scandal cu Carmen Harra. „În viața mea nu m-am bătut cu nimeni pentru niciun bărbat. Pentru că nu sunt genul. Într-adevăr, cu Gabriel am avut o relație pe care mi-am asumat-o. Restul nu m-a văzut nimeni cu nimeni, nu am spus niciodată în viața mea că am fost cu cineva.Relațiile pe care mi le-am asumat au fost cele cu care am ieșit public. Cu Gabriel, a fost fotograful meu, ne-am cunoscut și s-a închegat o relație între noi. Am fost nu știu cât împreună, după care ne-am despărțit. Chestia asta cu bătăi…niciodată în viața mea”, a explicat Daniela Gyorfi la „40 de întrebări” cu Denise Rifai.

Ce a răspuns Daniela Gyorfi când a fost întrebată dacă a fost lovită de vreun bărbat

Cu peste 30 de ani în domeniu muzical, Daniela Gyorfi, în vârstă de 53 de ani, și-a început cariera muzicală în 1989, la vârsta de 21 de ani. Pe lângă talentul artistic, Daniela s-a făcut remarcată și prin stilul vestimentar provocator și atitudinea nonconformistă. În trecut, viața artistei a ținut de nenumărate ori primele pagini ale tabloidelor. Denise Rifai a întrebat-o pe artistă dacă a fost lovită vreodată de un bărbat.

La această întrebare, cântăreața a răspuns sincer.În urmă cu ceva timp se zvonea că George Tal, partenerul ei ar fi fost violent cu ea, lucru pe care Daniela l-a dezmintit. Vedeta a precizat că, deși au existat conflicte intre ei doi, acesta nu a fost niciodată violent cu ea, nici fizic nici verbal. Cu toate acestea, dând timpul înapoi, Daniela și-a adus aminte că a exista un bărbat care a lovit-o, motiv pentruc are a pus imediat punct relației.

Am primit o singură palmă de la un fost prieten. Nu eram cântăreață. Prin ’88-’89 am avut un prieten care a vrut să facă, probabil, o glumă și din gluma aia… S-a făcut că îmi dă o palmă și nu știu cum m-am sucit că m-a cam lovit. Nici nu am mai stat la discuție. Niciodată nu am spus că m-a bătut George sau că m-a îmbrâncit. A, că ne mai certăm, dar nu că mă înjură. Nu accept așa ceva. Eu nu am fost crescută în chin de mama mea ca cineva să își permită să mă înjure, să mă bruscheze, să mă bată. Nu am cum, nu.Că sunt discuții, că au fost sau că ne-am despărțit, da, asta așa este. Am fost despărțiți 2 ani-3 ani, până când am rămas însărcinată cu Maria și apoi s-a mutat înapoi la mine. Mama mea nu a zis niciodată că George m-a bătut, niciodată. Astea sunt scoase din context, nu știu cum. Dacă mă bătea George, atunci nu mai eram cu el”, a spus Daniela Györfi la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: