Redactia.ro
Home » Monden » Declarații în exclusivitate de la Daniela Gyorfi la Mireasa- Capricile Iubirii! Și-a anulat concertul de la Londra de Paște

Declarații în exclusivitate de la Daniela Gyorfi la Mireasa- Capricile Iubirii! Și-a anulat concertul de la Londra de Paște

 La ediția din data de 25.04.2022 a emisiunii Mireasa-Capriciile Iubirii, Daniela Gyorfi și fiica ei Maria au povestit cum au petrecut de Paște.

Cântăreața și-a anulat concertul pe care trebuia să îl susțină la Londra de Paște. Aceasta a fost nevoită să rămână în țară alături de familia ei.

Daniela Gyorfi a fost nevoită să rămână în țară

Daniela Gyorfi și fiica ei Maria au dezvăluit la emisiunea Mireasa-Capriciile Iubirii cum și-au petrecut sărbătorile Pascale. Artista ar fi trebuit să meargă la Londra, unde avea programat un concert. Planurile s-au schimbat și a fost nevoită să rămână în țară alături de familie.

Vedeta a declarat că a petrecut sărbătorile alături de prietenii apropiați și familie.

‘Nu voiam să fie așa, dar așa s-a întâmplat. Trebuia să cântăm în Londra și, din păcate, cei la care trebuia să cântăm s-au îmbolnăvit sau ceva de genul ăsta. A fost ceva mai grav decât o simplă boală și atunci s-a amânat și am rămas oarecum descoperiți. Am fost la prietenii noștri de familie la și a fost foarte drăguț, la grătar.

Că te auzeam cu familia, Paștele și Crăciunul, de fapt, despre asta este vorba, acum nu sunt eu un om mare înțelept, dar pot să spun că odată cu vârsta sau, nu știu, când ești mai matur, atunci îți dai seama ce importanță are familia”, a declarat Daniela Gyorfi în exclusivitate la Antena Stars.

Daniela Gyorfi și-a pierdut mama în urmă cu nouă ani. De atunci, aceasta a mărturisit că îi simte lipsa în fiecare zi. Artista spune că nu a visat-o niciodată pe mama ei, acesta fiind și motivul pentru care ea nu crede în viața de dincolo.

”Pentru că n-am visat-o niciodată trebuie să spun cu părere de rău că nu cred în viața de apoi și cei care nu mai sunt, nu mai sunt. Din păcate uite pe 26 aprilie era ziua ei, era Taur, și îți dai seama că sunt tristă, nu mi-a trecut și niciodată nu o să-mi treacă acest dor și lipsa ei”, a spus Daniela Gyorfi la Antena Stars.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: