Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Iliescu le-a închis gura tuturor! Iubita lui Culiță Sterp a întârziat la obiceiurile de la nunta cumnatei ei. Toată lumea a criticat-o

Daniela Iliescu le-a închis gura tuturor! Iubita lui Culiță Sterp a întârziat la obiceiurile de la nunta cumnatei ei. Toată lumea a criticat-o

Geta Sterp și Sebastian s-au căsătorit, la sfârșitul săptămânii trecute. Sora cea mică a lui Culiță Sterp a spus cel mai frumos DA din viața ei. Petrecerea a fost una pe cinste, unde au luat parte familia și cei apropiați mirilor. Înainte de petrecere, Geta și Sebastian au făcut toate obiceiurile, care se țin în zona de unde sunt ei.

Cum a decurs nunta Getuței Sterp și a lui Sebastian

Înainte de petrecerea de pomină, Geta a vrut să respecte obiceiurile din zona de unde provin. Multă lume s-a adunat la ea acasă, pentru a o vedea pe frumoasa mireasă. Singura care a lipsit o bucată de timp a fost Daniela Iliescu, partenera de viață a lui Culiță Sterp. Multă lume i-a observat lipsa, mai ales în pozele publicate de Mama Geta.

Numai Daniela lipsește mă întreb oare soțul macar ar fi trebuit să-și aducă aminte de ea . Totuși e mama lui Milan îmi cer scuze daca am deranjat dar asta-i realitatea pozei/ oricum se vede clar ca te-ai distantat de familia Sterp (de surorile lui Culita) dar urat din partea ta ca tu te crezi mai superioara (măreata)nu zice nimeni esti frumoasa dar tine fratii aprope între iei nui indeparta ca Culita ii a tau nu til iau surorile sau mamasa/Daniela lipsește!/Lipsește ,Daniela totuși…”, sunt doar câteva comentarii din mediul online.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @mama.geta

Daniela Iliescu le-a închis gura tuturor

Daniela Iliescu a răbufnit după ce a fost criticată, în mediul online, și a decis să spună tuturor cum au stat lucrurile. ”Pentru cei care nu ati putut dormi pt ca nu am fost in poza sau in nu știu care video. Stați liniștiti ca am participat la nunta. Acasă la ei am ajuns târziu pentru ca am avut treaba și m-au întârziat și programările la coafor și machiaj. Important e ca am fost la biserica. Încetați cu scenariile, ca aici e viața reala nu telenovelele Turcești de pe Kanal D. Va pup cu toată “îngâmfarea” mea”, a ținut să le spună Daniela tuturor din mediul online, care au criticat faptul că ea a lipsit în prima parte a zilei, de la nunta cumnatei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: