Redactia.ro
Home » Știri » Daniela, o femeie nevăzătoare de 35 de ani, a fost ucisă de nepotul de 17 ani. Tânărul trăia în gazdă la ea

Daniela, o femeie nevăzătoare de 35 de ani, a fost ucisă de nepotul de 17 ani. Tânărul trăia în gazdă la ea

GALERIE FOTO (3) Daniela, o femeie nevăzătoare de 35 de ani, a fost ucisă de nepotul de 17 ani. Tânărul trăia în gazdă la ea

Daniela, o femeie nevăzătoare de 35 de ani, a fost ucisă de nepotul de 17 ani. Tânărul trăia în gazdă la ea. Detalii sunt inimaginabile!

Daniela, o femeie nevăzătoare de 35 de ani, a fost ucisă de nepotul de 17 ani

O femeie de doar 35 de ani din Mediaş, nevăzătoare a fost ucisă cu brutalitate de nepotul ei, în vârstă de 17 ani, care locuia cu ea în casă. Tânărul nu s-a lăsat până nu a comis o atrocitate Acesta a violat-o pe femeia neînsuflețită, după care a fugit cu toţi banii din casa acesteia.

Cei doi locuiau împreună în chirie, într-un apartament din Mediaş. În urmă cu o săptămână, nepotul femeii s-ar fi hotărât să fugă cu banii de pensie pe care îi primea aceasta, motiv pentru care tânărul de doar 17 ani a conceput un plan diabolic!

„Mihaela Ruginosu, prim-procuror Tribunalul Sibiu: A înjunghiat-o pe aceasta cu un cuțit în zona gâtului în timp ce dormea şi i-a aplicat mai multe lovituri în cap, cu un obiect din fier. Ca urmare a loviturilor primite, victima a decedat.

Liviu Busuioc – bunicul băiatului: S-a dus tatăl lui Busuioc Ioan până la bloc, acolo şi uşa era închisă. Nu a deschis, nu a vrut să vorbească. A doua zi s-a dus iar şi uşa era deschisă aşa, cât o palmă. Şi când a intrat fără taximetrist şi Daniela era moartă pe pat.

Acest copil a fost foarte foarte cuminte şi retras, dar vă spun că de un timp acum, în perspectivă, n-o mai acţionat cum a trebuit. A fost agitat, a fost nervos, nu mai asculta. Foarte bine s-au înţeles, pentru că pe copila mea o ajuta că era nevăzătoare. Şi mergea prin oraş la cumpărături”, relatează observatornews.ro.

Tânărul a fost găsit și a fost reținut sub acuzare de omor calificat, profanare de cadavre şi furt cu propunere de arestare preventivă.

Vecinii au rămas înmărmuriți

Vecinii Danielei, femeia care a fost ucisă de nepot, au povestit că au trecut printr-un șoc la aflarea tragediei:

„Vecin: – Ieri de la 4 am văzut prima maşină de Poliţie care a venit, şi erau vecinii adunaţi în faţa scării, şi după au început să vină foarte multe maşini de Poliţie, de la Criminalistica, de la Medicină Legală. De câteva zile am văzut lumina aprinsă şi geamul la bucătărie era deschis.

Reporter: – Şi pe dânsa nu aţi mai vazut-o?

Vecin: – N-am văzut-o, nu. N-am văzut nimic. Vedeam seara lumină, dimineaţa era lumină la bucătărie. Jaluzelele erau lăsate în jos.

Un alt Vecin:Ne şochează tare de tot pentru că stă pe strada noastră”, conform sursei citate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: