Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Ploia, oprită în trafic de patru polițiști: „Ori e beată, ori drogată”

Daniela Ploia, oprită în trafic de patru polițiști: „Ori e beată, ori drogată”

Daniela Ploia, oprită în trafic de patru polițiști

Daniela Ploia, oprită în trafic de patru polițiști. Interpreta de muzică populară a avut parte de o experiență de neuitat. Vedeta a povestit că a fost oprită în trafic de doi agenți de polițiști, iar după ce au verificat dacă are actele, i-au pus fiola. Ce s-a întâmplat mai departe?

Daniela Ploia, oprită în trafic de patru polițiști: „Ori e beată, ori drogată”

Daniela Ploia este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară de la noi. Artista a trecut printr-un moment hazliu, după ce a fost oprită în trafic de polițiști. Daniela este o fire veselă și mereu zâmbitoare, iar răspunsurile pe care le-a oferit polițiștilor, i-au determinat pe aceștia să intre la bănuieli. Aceștia au crezut că artista a consumat alcool sau substanțe interzise. După ce i-au cerut actele, aceștia i-au cerut elementele obligatorii, precum triunghiul reflectorizant și trusa medicală. ”Într-o noapte de primăvară, spre dimineață, veneam de la un eveniment și mă îndreptam spre casă printr-o localitate necirculată, bazându-mă că pot accelera să ajung mai repede, să dorm. Surpriza a fost că Poliția a început să facă patrule. Era un echipaj, de patru polițiști, care m-a oprit.

Mi s-au cerut documentele, le-am dat, voiau, probabil, să-și umple timpul, adică să îmi găsească o «bubă», și au cerut trusa medicală. Zic: o am, caut puțin, nu o am, ba, o am! «Triunghiuri reflectorizante aveți?!» Da, am, caut, știam că le am, dar în mașina unei artiste e haos, așa că din nou… Le am. Nu le am, ba le am pe undeva!”, spune, râzând, Daniela Ploia.

Ulterior, agentul a trimis un coleg să îi pună fiola artistei pentru că i s-a părut că este prea euforică. ”Pleacă agentul și trimite un coleg al lui. «Bă, pune-i fiola, că ori e beată, ori drogată». Vine cu fiola, care era sigilată, mă pune să suflu în ea, apoi merge către colegii lui, eu studiez fiola, despre care doar auzisem, dar niciodată nu avusesem fizic tangență cu ea.

Așa că, obosită fiind, n-am realizat că era sigilată și nici nu gândeam că trebuie desigilată, am început să suflu în ea așa cum era. Observă agentul care era la mașina lor că nu o desigilasem și strigă: «Domnișoară, dezbracă-te! Dezbrăcată suflă!» Eu, mirată, dar am făcut cum mi-a zis, am dat gecuța jos, el, din nou: «Domnișoară, de tot». Atunci m-am enervat, dar nu mi-am dat seama că ei și-au dat seama că eu nu știam să folosesc fiola”, a mai povestit Daniela.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: