Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Vlădescu, despre relația amoroasă cu Nicu Ceaușescu: „Am fost foarte dezamăgită”

Daniela Vlădescu, despre relația amoroasă cu Nicu Ceaușescu: „Am fost foarte dezamăgită”

GALERIE FOTO (5) Daniela Vlădescu, despre relația amoroasă cu Nicu Ceaușescu

Daniela Vlădescu, despre relația amoroasă cu Nicu Ceaușescu. Fiul lui Nicolae Ceaușescu a avut o relație de iubire cu soprana Daniela Vlădescu. Recent, artista a făcut declarații șocante despre povestea lor de dragoste. Cântăreața susține că Nicu Ceaușescu nu a iubit-o niciodată!

Daniela Vlădescu, despre relația amoroasă cu Nicu Ceaușescu: „Am fost foarte dezamăgită”

Daniela Vlădescu, despre relația amoroasă cu Nicu Ceaușescu. În urmă cu 35 de ani, soprana Daniela Vlădescu și Nicu Ceaușescu trăiau o poveste de dragoste ca-n filme. Cei doi au crezut că vor îmbătrâni împreună, dar soarta le-a pregătit cu totul altă viață. Recent, Daniela Vlădescu a povestit în cadrul emisiunii Acces Direct, că relația cu Nicu Ceaușescu, care a durat patru ani, nu a fost mereu roz. Mai mult, artista susține că fiul lui Nicolae Ceaușescu nu ar fi iubit-o. ”Am fost foarte dezamăgită și ceea ce am primit înapoi a fost pedeapsă, nu recompensă. El nu m-a iubit. Eu mi-am pus pe tavă toată viața, au trecut 35 de ani de când l-am cunoscut. N-a fost singura iubire a vieții mele, mereu am iubit făcând sacrificii”, a spus aceasta.

Conform acesteia, și-a ascuns relația timp de un an pentru că familia ei nu își dorea să aibă o relație cu o persoană atât de importantă în România.”Ei n-au știut de relația mea un an de zile, au aflat printre prieteni, lor le-a fost rușine cu relația mea, ei erau niște oameni curați, de onoare, pentru ei a fost o suferință. Lor le-a fost rușine în momentul în care au văzut că nu a merită”, a mai spus ea.

Daniela Vlădescu, amenințată de Nicu Ceaușescu

Problemele în relație ar fi apărut treptat, iar ulterior, artista a aflat că Nicu Ceaușescu a înșelat-o cu mai multe femei celebre din țară. După ce i-a spus că vrea să termine relația cu el, Nicu Ceaușescu ar fi trecut la amenințări. ”Am stat patru ani cu el pentru că iubirea nu e ceva pe care să-l poți struni, decât dacă ești un om rațional, pe când eu sunt un om al senzorilor și-al sentimentelor și-al sufletului. N-am crezut niciodată că relația va merge. Și culmea este că în vara anului 1989 m-am decis să rup legătura pentru că am suferit foarte mult, m-am îmbolnăvit iar la gât. L-am rugat să mă lase să-mi reiau cariera și să-mi văd de viață mea și i-am spus la revedere. Faptul că i-am spus la revedere l-a iritat, pe moment am primit amenințări că voi fi distrusă, a doua seară erau lacrimi la telefon că nu poate fără mine, deși se putea foarte bine fără mine, o simțisem pe pielea mea”, mai povestea artista.

Fiul cel mic al lui Nicolae Ceaușescu era supranumit “Prinţişorul”. Acesta a murit de ciroză în anul 1996. Nicu Ceaușescu s-a iubit cu multe femei celebre și frumoase din România, dar cea mai cunoscută poveste de dragoste a avut-o cu soprana Daniela Vlădescu. Artista declara în urmă cu ceva timpm că a fost alături de fostul iubit, chiar dacă se despărțise, dar ulterior a aflat lucruri îngrozitoare despre el și a decis să rupă orice legătură.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: