Redactia.ro
Home » Monden » Daria Radionova, cerută de soție de către Alex Bodi. Când vor face nunta

Daria Radionova, cerută de soție de către Alex Bodi. Când vor face nunta

Daria Radionova vrea să-l facă tată pe Alex Bodi. Declarația neașteptată a rusoaicei

Daria Radionova, cerută de soție de către Alex Bodi. Nu doar Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au planuri de nuntă, ci și Alex Bodi cu frumoasa rusoaică. Daria Radionova a recunoscut, de curând, că acesta i-a oferit un inel de logodnă și că el va anunța data când se vor căsători, după ce va scăpa de problemele cu legea.

Daria Radionova, cerută de soție de către Alex Bodi. Când vor face nunta

Daria Radionova, cerută în căsătorie de Alex Bodi. Rusoaica a confirmat acest lucru, recent, pentru cei de la Cancan. De altfel, Daria Radionova a precizat și că Alex Bodi va anunța data nunții, dar după ce va scăpa de problemele cu închisoarea, pentru că, reamintim că acesta este acuzat de proxenetism, trafic de persoane, constituire a unui grup infracțional și șantaj. Mai mult, rusoaica i-a cunoscut, deja, și familia.

”Da, Alex m-a cerut. După ce o să scape de problemele cu care se confruntă în instanță, Alex o să facă oficial anunțul despre căsătoria noastră. Am fost introdusă în familie de ceva timp. Atunci când Alex a fost arestat, zilnic vorbeam cu părinții și sora lui. Ne-am sprijinit reciproc în acele momente dificile”, a declarat Daria Radionova pentru sursa menționată anterior.

Daria Radionova: ”I-am cunoscut și cele două fiice”

Totodată, Daria Radionova a făcut cunoștință și cu cele două fiice ale lui Bodi, dintr-o căsătorie anterioară. S-au jucat, au mers la cumpărături, au gătit și s-au uitat la filme împreună, semn că se înțeleg foarte bine.

”De asemenea, le-am întâlnit și pe cele două fiice uimitoare ale lui Alex. Am petrecut mult timp împreună. Le-am dus la cumpărături, ne-am jucat și am gătit împreună. Ne-am uitat la filme și am petrecut ca o familie”, a declarat Daria Radionova.

Bodi, mândru de Daria Radionova: ”Nu ai cum să n-o iubești”

Alex Bodi este mândru de logodnica sa. El apreciază eforturile mari pe care aceasta le-a făcut încât să fie cu el.

„Fata asta are tot ce își dorește ea de la viață. La stilul ei de viață și la modul în care mi-a fost alături, s-a certat cu familia, și-a abandonat afacerile. Este o persoană care mi-a fost alături în momentele dificile. Când știa situația și să îți demonstreze că e lângă tine, să renunțe la tot, să piardă bani în Londra și-a luat inima în dinți, nu ai cum să nu iubești așa ceva”, a mărturisit, în urmă cu câteva zile, Alex Bodi pentru Antena Stars.

Daria Radionova a primit inelul refuzat de Bianca

Presa scrie că Alex Bodi a cerut-o în căsătorie pe Daria Radionova, înainte de a fi arestat, cu același inel pe care i l-a dat Biancăi, într-un moment de reîmpăcare, dar blondina l-a refuzat. Inelulv valorează 10.000 de euro.

Bianca Drăgușanu și Daria Radionova, mesaje înțepătoare în public! Imaginile care au enervat-o la culme pe fosta soție a lui Alex Bodi | FOTO & VIDEO - Cancan.ro

Bianca Drăgușanu a confirmat relația cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a reconoscut, de curând, că are o relație cu Gabi Bădălău și că vor să se căsătorească. Cel mai probabil, după ce acesta va încheia procesul de divorț cu Claudia Pătrășcanu.

”Trăiesc viața pe care o merit și pe care mi-am dorit-o întotdeauna. Sunt un om care face ce simte. Nu vreau să vorbesc despre partenerul din viața mea. Sunt bine, împlinită din toate punctele de vedere. Am un copil sănătos, afaceri, prieteni (…)Da, mă mărit… cândva. A treia oară va fi cu noroc. E clar că o să mă mărit, am mai zis chestia asta. (….) Tânjesc după o familie. (…) Pentru viitorul meu soț centrul universului lui voi fi eu. Mai bine rămân singură dacă nu e cum vreau eu”, a declarat vedeta la Teo Show.