Redactia.ro
Home » Monden » Daria Radionova, cerută de soție de către Alex Bodi. Când vor face nunta

Daria Radionova, cerută de soție de către Alex Bodi. Când vor face nunta

Daria Radionova vrea să-l facă tată pe Alex Bodi. Declarația neașteptată a rusoaicei

Daria Radionova, cerută de soție de către Alex Bodi. Nu doar Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au planuri de nuntă, ci și Alex Bodi cu frumoasa rusoaică. Daria Radionova a recunoscut, de curând, că acesta i-a oferit un inel de logodnă și că el va anunța data când se vor căsători, după ce va scăpa de problemele cu legea.

Daria Radionova, cerută de soție de către Alex Bodi. Când vor face nunta

Daria Radionova, cerută în căsătorie de Alex Bodi. Rusoaica a confirmat acest lucru, recent, pentru cei de la Cancan. De altfel, Daria Radionova a precizat și că Alex Bodi va anunța data nunții, dar după ce va scăpa de problemele cu închisoarea, pentru că, reamintim că acesta este acuzat de proxenetism, trafic de persoane, constituire a unui grup infracțional și șantaj. Mai mult, rusoaica i-a cunoscut, deja, și familia.

”Da, Alex m-a cerut. După ce o să scape de problemele cu care se confruntă în instanță, Alex o să facă oficial anunțul despre căsătoria noastră. Am fost introdusă în familie de ceva timp. Atunci când Alex a fost arestat, zilnic vorbeam cu părinții și sora lui. Ne-am sprijinit reciproc în acele momente dificile”, a declarat Daria Radionova pentru sursa menționată anterior.

Daria Radionova: ”I-am cunoscut și cele două fiice”

Totodată, Daria Radionova a făcut cunoștință și cu cele două fiice ale lui Bodi, dintr-o căsătorie anterioară. S-au jucat, au mers la cumpărături, au gătit și s-au uitat la filme împreună, semn că se înțeleg foarte bine.

”De asemenea, le-am întâlnit și pe cele două fiice uimitoare ale lui Alex. Am petrecut mult timp împreună. Le-am dus la cumpărături, ne-am jucat și am gătit împreună. Ne-am uitat la filme și am petrecut ca o familie”, a declarat Daria Radionova.

Bodi, mândru de Daria Radionova: ”Nu ai cum să n-o iubești”

Alex Bodi este mândru de logodnica sa. El apreciază eforturile mari pe care aceasta le-a făcut încât să fie cu el.

„Fata asta are tot ce își dorește ea de la viață. La stilul ei de viață și la modul în care mi-a fost alături, s-a certat cu familia, și-a abandonat afacerile. Este o persoană care mi-a fost alături în momentele dificile. Când știa situația și să îți demonstreze că e lângă tine, să renunțe la tot, să piardă bani în Londra și-a luat inima în dinți, nu ai cum să nu iubești așa ceva”, a mărturisit, în urmă cu câteva zile, Alex Bodi pentru Antena Stars.

Daria Radionova a primit inelul refuzat de Bianca

Presa scrie că Alex Bodi a cerut-o în căsătorie pe Daria Radionova, înainte de a fi arestat, cu același inel pe care i l-a dat Biancăi, într-un moment de reîmpăcare, dar blondina l-a refuzat. Inelulv valorează 10.000 de euro.

Bianca Drăgușanu și Daria Radionova, mesaje înțepătoare în public! Imaginile care au enervat-o la culme pe fosta soție a lui Alex Bodi | FOTO & VIDEO - Cancan.ro

Alex Bodi și Daria Radionova se pregătesc să devină părinți? Răspunsul incredibil al rusoaicei

Vedeta le-a mărturisit fanilor că își dorește să fie mămica a doi copii, iar aceste gânduri cu siguranță se vor materializa în viitorul apropiat.

Bine, așa cum este normal, înainte de a face un copil, cei doi își doresc să se căsătorească. În cadrul unui interviu acordat în urmă cu ceva timp pentru Antena Stars, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a declarat că nunta cu iubita sa se află deja pe lista de dorințe. Cu toate că se iubesc nespus de mult și așteaptă cu sufletul la gură marele eveniment, Alex Bodi a ținut să precizeze că, înainte de toate, trebuie să-și rezolve problemele cu legea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: