Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi face declarații explozive! Ce a spus afaceristul despre Bianca Drăgușanu

Alex Bodi face declarații explozive! Ce a spus afaceristul despre Bianca Drăgușanu

Alex Bodi face declarații explozive! Ce a spus afaceristul despre Bianca Drăgușanu

Alex Bodi a făcut primele declarații despre amenințările pe care le-au primit Bianca Drăgușanu și fiica ei. Ce a spus afaceristul despre situația teribilă prin care trece fosta soție. 

Alex Bodi face declarații explozive

Bianca Drăgușanu și fiica ei au primit amenințări grave în repetate rânduri. Blondina este speriată că i s-ar putea întâmpla ceva fetiței ei. Alex Bodi, fost partener al Biancăi a făcut primele declarații despre trauma prin care trece în acest moment fosta prezentatoare TV.

Alex Bodi face declarații explozive! Chiar dacă fiecare dintre ei și-a văzut de viață, iar în prezent cei doi au alte relații amoroase, Alex Bodi nu este indiferent când vine vorba despre siguranța fostei sale soții și a racționat la problemele grave prin care trece aceasta acum. Afaceristul a comentat informațiile pe care le are în ceea ce privește starea blondinei și a făcut mărturisiri explozive, scrie spynews.ro.

”În primul rând vreau să spun că îmi pare rău pentru această situație delicată prin care trece, mai ales pentru micuța ei. Referitor la ea, este un capitol încheiat definitiv. Eu chiar nu vreau să mai fi asociat cu ea, iar orice gând că aș fi avut eu vreo legătură cu situația respectivă este eronat. În viață trebuie să știi că sunt anumite lucruri care se întâmplă la un moment dat dacă superi anumite persoane sau ce cauți în viață, aia găsești. Îmi pare rău și eu nu doresc răul la nimeni, dar vreau să las totalmente să zic așa finalul acestei asocieri sau relația mea cu dânsa în trecut, s-a îngropat. Fiecare își vede de viața lui mai departe, așa cum știe.”, a spus Alex Bodi referitor la amenințările primite Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi nu vrea să mai fie asociat cu Bianca Drăgușanu și vrea să-și trăiască povestea de dragoste alături de actuala lui iubită, Daria Radionova. Acesta dorește ca toată lumea să înțeleagă că între el și Bianca Drăgușanu nu mai există absolut nimic. Potrivit declarațiilor sale, ar exista posibilitatea ca frumoasa blondină să fi supărat pe cineva, iar acestea să fie consecințele.

Alex Bodi se va căsători cu Daria Radionova

Alex Bodi este pe cale să se căsătorească a treia oară. Se pare că afaceristul este îndrăgostit lulea de frumoasa Daria Radionova și se aud deja clopotele de nuntă.

Alex Bodi face declarații explozive! Acesta susține că intenția lui este de a-și uni destinul cu frumoasa rusoaică și să îi fie alături tot restul vieții, nicidecum să facă o demonstrație de forță în fața cuiva.

„La chestia cu căsătoria… este un lucru pe care eu îl fac din suflet, îl fac pentru mine din respect pentru fata pe care am ales-o pentru că simt că este lângă mine și mi-a demonstrat atâtea lucuri. Eu nu fac nimic ca să demonstrez cuiva. Mereu a făcut-o și repet, cum am mai zis în alt interviu, eu fac lucrurile ca să-mi demonstrez mie. Eu îmi trăiesc viața autentic.

Eu nu am nimic de arătat cuiva. Eu trebuie să-mi demonstrez mie și să îmi trăiesc viața așa cum vreau eu într-o realitate pe care mi-o asum. Orice am spus sau făcut, eu mi-am asumat în fața lumii și o să mi-o asum până la sfârșit. Iar cu căsătorie, este un lucru care da, poate pentru alții nu e o prioritate, că alții nu au nunta ca și prioritate, dar printre prioritățile mele să spun așa este în primul rând să îmi demonstrez nevinovăția și să pun punct în lupta asta în care sunt implicat momentan, iar apoi cu tot sufletul îmi doresc ca să mă căsătoresc. Deci eu fac lucrurile așa cum le simt și așa cum cred că trebuie făcute.”, a mai spus Alex Bodi.

Etichete: