Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, la Poliție după ce a fost amenințată! Ce spune Alex Bodi

Bianca Drăgușanu, la Poliție după ce a fost amenințată! Ce spune Alex Bodi

Cum arată casa Bianca Drăgușanu, la Poliție după ce a fost amenințată!Cristea.

Bianca Drăgușanu, la Poliție după ce a fost amenințată! Bianca Drăgușanu a mers la Poliție, după ce a primit mai multe mesaje de amenințare atât la adresa ei, cât și a fiicei sale. Blondina speră ca autoritățile să-l prindă pe bărbatul necunoscut.

Bianca Drăgușanu, la Poliție după ce a fost amenințată! Ce spune Alex Bodi

Bianca Drăgușanu, la Poliție după ce a fost amenințată! Bianca Drăgușanu a tras o sperietură groaznică după ce, ieri seara, un bărbat necunoscut a sunat-o și a amenințat-o atât pe ea, cât și pe Sofia, fiica ei. Speriată, Bianca a mers repede la secția de poliție, pentru a cere ajutorul autorităților. Reamintim că acest eveniment apare la scurt timp după ce Bianca a declarat că este fericită și are planuri mari pentru viitorul ei. Blondina se gândește să se căsătorească cu Gabi Bădălău, noul său iubit. Dar cu toate astea, se pare că Bianca nu poate să trăiască liniștită alături de fiica și iubitul său, după ce un bărbat a amenințat-o în timp ce era alături de sora ei, dar și de prietena sa, Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi. Bianca Drăgușanu a primit trei apeluri pe care prietena sa, Iulia, le-a înregistrat pentru a avea probe. Imediat, vedeta a sunat la 112, iar oamenii legii au intervenit.

Am fost amenințată eu și fetița mea.Mai multe detalii vă poate da domnul avocat și prietena mea care a fost martor și sora mea. A trebuit să ne prezentăm la poliție. În ultimele 48 de ore, am fost sunată de trei ori. Este vorba despre copilul meu. Înțeleg orice, dar până la copilul meu. Avem și înregistrarea. Prietena mea a avut instinctul de apărare și am înregistrat în momentul în care persoana respectivă spune: ”Intru peste tine în casă și peste fiica ta. Sunt în fața blocului!”. În acel moment am sunat la Poliție și au venit 3 echipaje de polițiști, acum o oră. Să-mi spună cineva toate astea, l-am înregistrat”,a declarat Bianca Drăgușanu.

Inițial, Bianca nu a luat în seamă primele apeluri, dar mărturisește că s-a speriat teribil când a fost sunată a treia oaară, și bărbatul i-a spus că este în fața blocului ei și intenționează să intre peste ea și peste fiica sa în casă. „Primul apel a fost aseară la ora 21, în care am fost înjurată și amenințată. Al doilea apel a fost în această seară, cu același conținut. Cel de-al treilea apel m-a speriat cel mai tare, mi-a spus că e în fața blocului meu și că intră peste mine și peste fiica mea în casă. Sunt o femeie singură, cine vrea să îți facă rău, îți poate face. Sunt un om pacifist, nu am nimic de împărțit cu nimeni, nu deranjez pe nimeni cu nimic. Nu mi se mai pare glumă”,a mai declarat vedeta.

Reacția lui Alex Bodi după ce a aflat că Bianca a fost amenințată

La scurt timp, Alex Bodi a reacționat după ce Bianca a mers la Poliție  să reclame că a fost amenințată de un bărbat necunoscut. Blondina a declarat că nu mai vrea să fie asociată cu fostul soț. „Nu vreau să mai fiu asociată cu acest nume, cu acest om. Nu mă interesează, îmi pasă doar de mine și de copilul meu. Sunt într-o situație foarte gravă acum”, a declarat răspicat Bianca Drăgușanu. De cealaltă parte, Alex Bodi a declarat cam același lucru când a fost întrebat ce părere are despre situația în care se află fosta sa soție. „Îmi pare rău de ea că e într-o situție mai delicată. Nu am nici o implicare în viața dânsei. Nu mă interesează lucrul ăsta. Am spus și eu că nu vreau să mai am nici o treabă cu această doamnă, nici nu mai vreau să îi pronunț numele. Nu mai vreau să fiu implicat în nici un fel de discuție care are legătură cu cele două doamne”, a susținut și Alex Bodi, referindu-se și la mama fiicei sale care, mai nou, este prietenă foarte bună cu Bianca Drăgușanu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: