Redactia.ro
Home » Sport » Dat afară de două ori de la FCSB, Matei este vedetă în Cipru

Dat afară de două ori de la FCSB, Matei este vedetă în Cipru

Dat afara de Gigi Becali, Florentin Matei, Apollon Limassol

Florentin Matei, fostul jucător al lui FCSB s-a impus ca titular la, Apollon Limassol, după mai multe evoluții bune. În trecut jucătorul de 27 de ani a fost dat afară de Gigi Becali de două ori.

Nu a fost bun în Liga I, dar este foarte apreciat de ciprioții de la Apollon Limassol. Florentin Matei a ajuns în Cipru, liber de contract, la începutul anului trecut. A avut evoluții bune și și-a câștigat locul de titular la Apollon Limassol, echipă aflată pe primul loc în clasament. Mijlocașul român a marcat și duminică în meciul câștigat de Apollon Limassol, cu scorul de 3-2 în fața celor de la Anorthosis Famagusta. Matei a jucat 12 meciuri în acest sezon și a marcat 4 goluri. Antrenorul Giannis Petrakis este foarte încântat de evoluțiile românului, pe care l-a titularizat, asta deși din echipă fac parte destui jucători cu experiență precum Sașa Markovici, Daniel Larsson sau Diego Aguirre. Apollon Limassol joacă și în optimile de finală ale Cupei Ciprului, dar și în Europa League.
În trecut Florentin Matei în vârstă de 27 de ani a fost dat afară de două ori de Gigi Becali, de la FCSB.

Conflictul cu Gigi Becali

Prima dată, Florentin Matei a ajuns la FCSB în anul 2005. Gigi Becali l-a lăudat la acel moment, cum a făcut și cu alți jucători. Latifundiarul era foarte fericit că a pus mina pe „Messi din Ghencea”, așa cum îi plăcea să-i spună fotbalistului. Au urmat 6 ani pentru Florentin Matei, la echipa lui Becali, timp în care a fost folosit în doar 2 meciuri. Apoi a fost împrumutat la Unirea Urziceni. Jucătorul a plecat cel mai probabil cu un gust amar, după declarațiile patronului.

“Hai să vedem dacă l-am scăpat prea ușor pe Florentin Matei! Când l-am luat pe Matei am zis că o să ajungă mare jucător. Dacă ăsta ajunge fotbalist, eu îmi tai capul. Florentin Matei e moale, nu o să ajungă fotbalist”, declara Gigi Becali.

După Unirea Urziceni, Matei a jucat la Cesena, Volyn Lutk , Rijeka, Astra Giurgiu și Al Ittihad Kalba.
Florentin Matei nu a învățat prea multe din prima experiență la FCSB, iar în 2019 a semnat din nou cu echipa condusă de Gigi Becali. A regretat curând decizia. A evoluat în doar 6 meciuri, adunând 274 de minute de joc. Din nou, Gigi Becali l-a luat la ochi.

„Fentează fotbalul, nu joacă nimic”, a declarat latifundiarul.

Jucătorul îi acuza și el pe cei de la FCSB.

„Mi-am ales prost momentul să vin la FCSB. Am fost în Emirate, am terminat contractul acolo și am avut vreo 3-4 luni de vacanță. Apoi am mers la FCSB și am prins numai trei saptamani de pregatire. Cei de acolo nu au avut răbdare cu mine”, declara fotbalistul.

A fost dat afară după ce i s-au plătit trei salarii, astfel a ajuns la Astra Giurgiu. În ianuarie 2020 se pare că a luat decizia corectă. A plecat la Apollon Limassol, în Cipru. Clubul are în palmares 3 titluri , 9 Cupe ale Ciprului şi două Supercupe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: