Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali se retrage din viața publică. Decizia luată înainte de Sărbători

Gigi Becali se retrage din viața publică. Decizia luată înainte de Sărbători

Gigi Becali se retrage din viața publică

Gigi Becali se retrage din viața publică. Gigi Becali a luat o hotărâre care a șocat publicul român. După ce echipa sa a revenit pe primul loc și a terminat turul de campion pe prima poziție din clasament, Gigi Becali a decis să fie cât se poate de discret.

Gigi Becali se retrage din viața publică. Decizia luată înainte de Sărbători

Gigi Becali se retrage din viața publică. Patronul FCSB a luat o decizie care i-a întristrat pe fanii săi. Gigi Becali a decis să se retragă din viața publică, chiar dacă echipa sa a revenit pe primul loc. Dacă în trecut latifundarul din Pipera obișnuia să țină discursuri spumoase, microbiștii nu vor mai avea parte de acest lucru, după ce Gigi Becali a decis să se retragă din viața publică. Deși echipa sa este pe primul loc în Liga 1, oamenii nu au auzit nicio vorbă de la Becali, dar surse din anturajul lui au spus adevărul. Potrivit acestora, se pare că Becali a decis să se retragă din viața publică pentru a se dedica tot mai mult bisericii și fără a mai organiza petreceri extravagante, cum făcea în urmă cu câțiva ani. De asemenea, acesta își va petrece Crăciunul și Revelionul în biserică, iar familia sa deja a fost anunțată.

Mai mult, latifundarul își dorește să se retragă înliniște, la o mănăstire pentru a se dedica în întregime credinței. Se știe că în ultimii ani, Becali a vizitat mai multe mănăstiri, dar una dintre ele i-a atras atenția într-un mod deosebit. Acesta a făcut multe donații generoase la Schitul Pătrunasa, din comuna Bărbătești, județul Vâlcea. Ansamblul monahal este construit sub vârful Buila, și puțină lume se încumetează să viziteze acest loc, pentru că este greu de accesat.

Acest loc este despărțit de civilizație prin opt kilometri de drum neasfaltat. Deși Gigi Becali anunțase că se va retrage la o mănăstire, abia după vârsta de 75 de ani, patronul FCSB ar putea să ia o decizie mult mai rapidă în acest sens.

Becali, refuzat de soție

Există posibilitatea ca Gigi Becali să se retragă în cadrul unei mănăstiri, dar până atunci, milionarul rămâne împreună cu familia sa, de care este extrem de mândru. Mai exact, se știe că latifundarul din Pipera nu se uită la bani când vine vorba despre dorințele soției sa a celor trei fiice ale sale. Patronul FCSB i-a oferit 30.000 de euro soției sale pentru shopping. Luminița Becali a știut să fie extrem de discretă atât cu viața sa, cât și cu viața celor trei fiice ale sale. Întotdeauna o prezență elegantă și familistă, Luminița Becali nu dorește să apară în public și evită cu orice preț interviurile.

Fostul fotbalist FLorin Nedelcu a mărturisit că Becali a fost păcălit de soția sa cu o haină Gucci. Evenimentul ar fi avut loc la Madrid, când Luminița i-ar fi refuzat 30.000 de euro, bani pe care acesta îi oferea pentru shopping. Cei doi soți se aflau în deplasare la returul meciului de Champions League dintre Real Madrid și FCSB. „Un episod m-a impresionat și nu are legătură cu fotbalul. Gigi a fost însoțit de soția lui și, într-o dimineață, mi-a transmis că îmi dă doi bodyguarzi să mă duc cu doamna să facă niște cumpărături. În fața mea a scos o tuflă cu 30.000 de euro și i-a dat soției. Doamna, care este o femeie deosebită, a refuzat, spunând că-i ajung 5, 6 mii. „Lasă, să ai la tine” și Gigi i-a întins 15 mii.”, povestește Nedelcu într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: