Redactia.ro
Home » Monden » Ce avere are, de fapt, Gigi Becali? Latifundiarul din Pipera a pierdut mulți bani în ultimii ani

Ce avere are, de fapt, Gigi Becali? Latifundiarul din Pipera a pierdut mulți bani în ultimii ani

gigi becali, reabilitare, fcsb,

Ce avere are, de fapt, Gigi Becali? Afaceristul a figurat timp de mulți ani în topurile celor mai bogaţi oameni din România. Anul trecut, averea sa era estimată la 400-450 de milioane de euro, însă din cauza scăderii prețurilor terenurilor, averea lui a scăzut considerabil. 

Ce avere are, de fapt, Gigi Becali?

Gigi Becali este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai bogați oameni din România. Afaceristul și-a arătat întotdeauna opulența în care trăiește și nu s-a sfiit să arunce cu banii în stânga și-n dreapta. Acum, când s-a afișat topul celor mai bogați români, se pare că averea lui Gigi Becali a scăzut considerabil.

Ce avere are, de fapt, Gigi Becali? În topul Forbes, afaceristul este trecut cu o pierdere considerabilă după ce au scăzut prețurile terenurilor, dar, în clasamentul Capital însă, este pe locul 12, păstrându-și același nivel ca anul trecut, scrie prosport.ro.

Potrivit sursei citate, omul de afaceri din Pipera are o avere între 350 și 450 de milioane de euro, iar cele mai bănoase afaceri ale sale sunt din imobiliare și construcții. De asemenea, în topul celor mai bogați oameni din sport, Gigi Becali se păstrează pe locul doi, imediat după Ion Țiriac.

Topul celor mai bogați români din sport:

  • Ion Țiriac – 2 miliarde de euro
  • Gigi Becali – 350-450 de milioane de euro
  • Ioan Niculae – 300-340 de milioane de euro
  • George Copos (fost patron Rapid) – 200-210 milioane de euro
  • George Bosânceanu (fost patron Farul) – 121-127 de milioane de euro
  • Ionuț Negoiță (fost acționar principal Dinamo) – 102 milioane de euro
  • Nicolae Badea (fost acționar principal Dinamo) – 94 de milioane de euro
  • Cristi Borcea (fost acționar principal Dinamo)– 82 de milioane de euro
  • Vladimir Cohn (fost acționar Dinamo) – 65 de milioane de euro
  • Constantin Frățilă (fost arbitru) – 62 de milioane de euro

Dragomir crede că averea lui Gigi Becali este mult mai mare

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România, a declarat la începutul acestui an că averea lui Gigi Becali este mult mai mare faţă de estimările oficiale. Acesta consideră, din experiența lui în imobiliare, că terenurile pe care le deţine Gigi Becali sunt mult mai valoroase şi că patornul FCSB ar fi chiar mai bogat decât Ion Ţiriac, cel care are o avere estimată la 2 miliarde de euro.

”Ca Gigi Becali, cu bani mai mulţi, nu există în ţară. Ţiriac nu are bani mai mulţi ca Becali. Eu nu le-am numărat banii nici la unul, nici la altul, dar la ce pământuri are Gigi Becali şi ce locuri de case”a spus Dumitru Dragomir.

Ce avere are, de fapt, Gigi Becali? De asemenea, într-o altă declaraţie făcută în aprilie 2017, Dumitru Dragomir oferea şi o valoare estimată a terenurilor aflate în proprietatea lui Gigi Becali.

”Becali e cel mai bogat om din România, vă spun eu precis. Are pământuri de două, trei miliarde, vă spun sigur! Nu are nimeni în ţară aşa ceva”, spunea atunci Dragomir.

Mai mult, Anamaria Prodan, celebra impresară de fotbaliști, îi contrazice pe cei care spun că Gigi Becali nu mai are averea pe care o deținea în trecut și susține că acesta ar putea să cumpere toată România.

„Gigi Becali n-are nevoie de bani. Ce nu înţeleg românii şi oamenii din fotbal este că Gigi Becali şi dacă îşi dă acum toată echipa, într-o oră îşi poate cumpăra încă două. Vorbesc oamenii că nu mai are Gigi Becali bani… are cât pentru jumătate din România, poate să o cumpere”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Antena Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: