Redactia.ro
Home » Sport » FCSB revine pe primul loc în Liga I! Nistor: “Scorul putea fi mai mare”

FCSB revine pe primul loc în Liga I! Nistor: “Scorul putea fi mai mare”

lider Liga I, fcsb, Universitatea Craiova,

A fost seara lui Dennis Man. A înscris două goluri și FCSB a învins-o cu scorul de 2-0 pe Universitatea Craiova în Bănie, instalându-se din nou în fruntea clasamentului. “Trebuie să o luăm pas cu pas, să câștigăm cât mai multe puncte pentru ca la final să fim sus”, a spus Toni Petrea.

FCSB nu a întâmpinat nicio problemă în meciul cu oltenii. Craiova a avut primele ocazii periculoase ale partidei. Oaspeții au fost însă cei care au marcat. Man a fost scăpat din marcaj de Nicușor Bancu și l-a executat pe Pigliacelli. Același Man a stabilit scorul final în repriza a doua, și a ajuns la 12 goluri marcate în acest sezon.

„Am întâlnit un adversar bun, aveam nevoie de această victorie pentru moral, pentru a urca din nou pe primul loc. Important este că am strâns rândurile, am știut ce vrem de la această partidă și ne bucurăm că plecăm cu cele trei puncte. Am început slab meciul, chiar vorbisem la pauză și spuneam să intrăm mai bine a doua repriză, pentru că am fost moi. Chiar și cu acel joc am reușit să înscriem și am intrat la pauză cu un avantaj. Acea pauză de 5-6 zile m-a dat puțin înapoi, nu sunt 100%, trebuie să recunosc. Important este că reușesc să-mi ajut echipa. Suntem mult mai bine decât în anii precedenți, se vede acest lucru pe teren. Cred că suntem mai maturi anul acesta și suntem mai uniți”, a spus Dennis Man, la finalul partidei.

Dan Nistor, sincer după meci

Mijlocașul oltenilor își îndeamnă colegii să treacă peste înfrângerea care i-a dus pe locul secund și să se gândească la următorul meci cu CFR Cluj.

„Au intrat cu 1-0 la pauză. Au marcat și golul doi, ne-am debusolat. Cred că scorul din repriza a doua putea să fie mult mai mare decât acest 2-0. Nu avem ce să facem, trebuie să muncim mai mult și să mergem mai departe. Trebuie să acumulăm punctele necesare pentru a ne califica în play-off, iar apoi, cu siguranță, ne dorim să câștigăm campionatul. Trebuie să vedem unde am greșit și să muncim mult mai mult. Mai avem un ultim meci la Cluj, trebuie să mergem acolo să scoatem punct sau puncte. Va fi un meci greu, dar sperăm să repetăm ce am făcut anul trecut acolo și să câștigăm. Important e să ne refacem după acest meci”, a spus Nistor, la finalul partidei cu FCSB.

Craiova rămâne cu 31 de puncte, în timp ce FCSB are 33 de puncte. Locul trei este ocupat de campioana CFR Cluj care are 30 de puncte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: