Redactia.ro
Home » Sport » Edi Iordănescu, antrenor la CFR Cluj! Anunțul făcut de campioană

Edi Iordănescu, antrenor la CFR Cluj! Anunțul făcut de campioană

Edi Iordanescu, CFR Cluj, contract

Este oficial! Edward Iordănescu este noul antrenor al celor de la CFR Cluj, după plecarea lui Dan Petrescu. Campioana a făcut anunțul în această seară.

După două zile de negocieri, Edi Iordănescu și CFR Cluj au ajuns la un acord. Antrenorul a semnat un contract valabil șase luni, cu drept de prelungire pe încă un an și jumătate.

„Clubul CFR 1907 Cluj anunță că Edward Iordănescu este începând de astăzi noul antrenor al formației noastre!
Primele declarații ale lui Edward Iordănescu în calitate de antrenor principal al echipei: <<Mă bucur să fiu din nou aici. Mulțumesc patronatului și conducerii pentru încrederea arătată. M-am întors la Cluj pentru că am încredere deosebită în acest grup de jucători, am încredere deosebită că acest club poate să își continue traiectoria ascendentă!>>”, este comunicatul clujenilor.

Câți bani câștigă noul antrenor

Noul antrenor al clujenilor va primi un salariu lunar de 15.000 de euro. Se pare că va primi și un bonus de 500.000 de euro în cazul în care va câștiga un nou titlu de campioană.

„Mă bucur să fiu din nou aici. Mulțumesc patronatului și conducerii pentru încrederea arătată. M-am întors la Cluj pentru că am încredere deosebită în acest grup de jucători, am încredere deosebită că acest club poate să își continue traiectoria ascendentă!”, a declarat Iordănescu.

Acesta va fi al doilea mandat al antrenorului în Gruia. A mai antrenat-o pe CFR Cluj în 2018, dar doar pentru 2 luni. Atunci a câștigat Supercupa României. Apoi a plecat la Gaz Metan Mediaș.

Petrescu nu a vrut să mai rămână la CFR Cluj

Dan Petrescu a anunțat că nu mai vrea să continue în Gruia, după ce clujenii au fost eliminați din cupă. Echipa trece printr-o pasă proastă, după ce din ultimele 6 meciuri oficiale a pierdut 5. Antrenorul a ajuns la o înțelegere cu patronul clujenilor și contractual a fost reziliat pe cale amiabilă, Petrescu urmând să primească doar salariul al zi.

“Împreună cu clubul am decis azi rezilierea contractului pe cale amiabilă, ca să opresc orice speculație. Nu am fost demis și nici nu mi-am dat demisia. Cred că e mai bine pentru club, pentru jucători, pentru mine ca în acest moment fiecare să meargă pe drumul lui. Aș vrea să le mulțumesc tuturor jucătorilor, care au fost minunați în acești trei ani. Eu, cum se știe, sunt un antrenor mai dificil și au reușit să mă suporte așa de mult. Nu în ultimul rând, le mulțumesc fanilor lui CFR Cluj, care au crezut și m-au ajutat în acești trei ani fantastici. Viața merge înainte. Eu plec cu capul sus de la Cluj. Sunt fericit de ceea ce am realizat. Într-o zi, sper să mă întorc să antrenez, de ce nu? Încă sunt tânăr, cred că mai pot antrena. Îmi doresc o vacanță, o minivacanță. În același timp, sunt un antrenor liber, care, clar, dacă apare o ofertă de nerefuzat mâine, la cum mă cunosc eu pe mine, e posibil s-o accept. Cel mai important e să mă liniștesc și să mă gândesc la mine. În această perioadă, cred că am dat mai mult clubului decât mie şi familiei. Am stat foarte mult la club, nici în pandemie n-am fost plecat din Cluj. De aceea cred că merit o vacanță. Urez succes echipei în campionat şi în Europa League să se califice mai departe”, a spus Dan Petrescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: