Redactia.ro
Home » Sport » Edi Iordănescu la un pas de a deveni antrenor la Astra Giurgiu

Edi Iordănescu la un pas de a deveni antrenor la Astra Giurgiu

astra giurgiu, bogdan andone, Edi Iordanescu,

Patronul giurgiuvenilor a decis să-l dea afară pe Bogdan Andone, după ce lucrurile au scăpat de sub control. În această săptămână jucătorii au refuzat să se antreneze pentru că nu și-au primit banii de ceva vreme.

După demiterea lui Bogdan Andone, Ioan Niculae s-a orientat spre Edi Iordănescu, tehnician liber de contract, după plecarea de la Gaz Metan Mediaș. Bogdan Andone a vorbit despre problemele care sunt în ascet moment la Astra Giurgiu.

„O despărțire care era previzibilă din cauza ultimelor rezultate. Antrenorul este cel care plătește. Dar sunt împăcat că am făcut tot ce a ținut de mine, de noi.
Sper ca Edi sau cine vine la echipă să nu se mai confrunte cu problemele cu banii pentru că pe ăla care îmi zice că jucătorii pot trece la nesfârțit peste asta îl contrazic. De promisiuni toată lumea e sătulă. În sezonul ăsta nu aveau nimic semnat! La antrenamente, în vestiar numai de bani se vorbea. Patru luni fără salarii nu sunt puține. Plus alte restanțe”, a spus Andone la DigiSport.

Ce condiții pune Edi Iordănescu

Se pare că Edi Iordănescu ar fi pus mai multe condiții pentru a o prelua pe Astra Giurgiu. Ar fi făcut o listă cu jucătorii pe care îi dorește. Dar probabil se va lovi de aceeași problemă. Lipsa banilor. Giurgiuvenii sunt într-o situație dificilă. După cinci etape au luat doar un punct.

“Rămân cu satisfacția că Astra a terminat pe podium deși ne-au fost luate trei puncte chiar când ajunsesem pe locul 1 înaintea jocului de la Cluj, cu CFR, că Astra are doi jucători la echipa națională și probabil ar fi fost și al treilea, Budescu, dacă nu se accidenta, și că Denis a fost cel mai bun marcator din play-off. Nu am însă cum să uit că nu am putut juca în Europa”, a mai spus fostul antrenor al Astrei Giurgiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: