Redactia.ro
Home » Sport » Edi Iordănescu revine la CFR Cluj! Este al doilea mandat

Edi Iordănescu revine la CFR Cluj! Este al doilea mandat

Edi Iordanescu antrenor CFR Cluj, Dan Petrescu

Edi Iordănescu se pare că va fi nou antrenor al campioanei, după plecarea lui Dan Petrescu. Este al doilea mandat al tehnicianului la echipa din Gruia.

Edi Iordănescu o va prelua pe CFR Cluj, potrivit Digi Sport. El este singurul antrenor cu care președintele clubului a negociat. Anunțul oficial ar urma să fie făcut vineri. Iordănescu a mers miercuri la Cluj pentru a stabili termenii contractului. Angajamentul ar urma să fie pentru un an şi jumătate, cu opţiune pentru încă unul. Acesta va fi al doilea mandat al antrenorului în Gruia. A mai antrenat-o pe CFR Cluj în 2018, dar doar pentru 2 luni. Atunci a câștigat Supercupa României. Apoi a plecat la Gaz Metan Mediaș.

CFR Cluj joacă cu CSKA Sofia

În această seară, clujenii o întâlnesc pe CSKA Sofia, în Europa League, în etapa a 5-a. Pentru a avea șanse să se califice în primăvara europeană, clujenii sunt obligați să câștige în această seară. Trebuie să obțină 3 puncte și în meciul următor cu Young Boys Berna. Astfel, clujenii ar aduna 10 puncte, aceleași pe care le-ar avea și elvețienii în cazul în care câștigă meciul cu AS Roma. Românii ar merge însă mai departe datorită rezultatelor directe cu Young Boys Berna. Dacă nu vor obține maximul de puncte din cele două meciuri atunci calculele se complică și ar fi la mâna rezultatelor din celelalte partide.

„Știm că ne așteaptă un meci foarte greu, complicat, dar suntem pregătiți să terminăm acest meci cu o victorie, este un meci important pentru a merge mai departe. Suntem pregătiți să câștigăm acest meci și să jucăm finala la Young Boys”, a spus Mario Camora.

Clasamentul grupei A din Europa League, după 4 etape:
1. AS Roma – 10p
2. Young Boys – 7p
3. CFR Cluj – 4p
4. CSKA Sofia – 1p

Dan Petrescu a plecat în urmă cu 4 zile

Dan Petrescu a anunțat brusc faptul că nu își mai dorește să continue în Gruia. Echipa este într-o pasă proastă, după ce din ultimele 6 meciuri oficiale a pierdut 5. Antrenorul a ajuns la o înțelegere cu patronul clujenilor și contractual a fost reziliat pe cale amiabilă, Petrescu urmând să primească doar salariul al zi.

„ E o situație neplăcută pentru toți, după ce a făcut acest om aici la Cluj. E o situație neplăcută, ne-am obișnuit să lucrăm în fiecare zi cu el. Asta e viața, nu avem ce să facem. Îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru noi. Când ești obișnuit să lucrezi cu o persoană, e complicat pentru toată lumea să te desparți așa. Ce a făcut el aici este extraordinar. Suntem plătiți să ne antrenăm, să jucăm. Dacă conducerea a luat această decizie, asta este”, a mai spus Mario Camora.

Potrivit presei din Scoția, Dan Petrescu este printre antrenorii favoriți să o preia pe Celtic. Aceeași jurnaliști spun că românul ar mai fi dorit și de Al-Nassr, în Arabia Saudită. Arabii ar oferi un salariu considerabil. 2,5 de milioane de euro pe sezon.

”CFR Cluj a fost forțată să nege că Dan Petrescu a părăsit clubul ca să o preia pe Celtic. Fostul jucător al lui Chelsea a părăsit echipa română, printr-o reziliere de comun acord, după eșecul șocant din Cupa României, cu Poli Iași. Celtic a pierdut și ea în Cupă, cu Ross County, înfrângere care a crescut presiunea pe Neil Lennon. Directorul sportiv al celor din Cluj, Marius Bilașco, a dezmințit că Petrescu – cel care a bătut-o pe Celtic în două meciuri din patru, cu CFR – ar fi plecat pentru că șefii de pe Parkhead ar fi interesați de el”, au scris ziariștii din Glasgow.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: