Redactia.ro
Home » Știri » David Beckham a mers să își ia rămas bun de la Regina Elisabeta a II-a și a stat la coada mulțimii. Cum a fost surprins

David Beckham a mers să își ia rămas bun de la Regina Elisabeta a II-a și a stat la coada mulțimii. Cum a fost surprins

GALERIE FOTO (3) David Beckham a mers să își ia rămas bun de la Regina Elisabeta a II-a și a stat la coada mulțimii. Cum a fost surprins

David Beckham a fost fotografiat astăzi în mulțimea adunată la Westminster Hall să îi aducă omagii Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. La un moment dat, oamenii de la coadă au fost puși în așteptare timp de șase ore, după ce a fost atinsă capacitatea maximă.

David Beckham a mers să își ia rămas bun de la Regina Elisabeta a II-a și a stat la coada mulțimii. Cum a fost surprins

David Beckham este „devastat” de când a aflat că Regina Marii Britanii s-a stins. El a fost fotografiat astăzi în mulțimea care aștepta la coadă să își ia rămas bun de la suverană, al cărei sicriu se află în continuare la Westminster Hall, până luni. Cei care se alătură cozii primesc brățări pentru a-și marca locul, astfel încât să poată pleca pentru a bea și mânca ceva sau pentru a merge la toaletă și apoi să se întoarcă.

Legenda fotbalului, David Beckham, a fost fotografiat la coadă astăzi, în jurul orei locale 12.30 P.M., în contextul în care s-a relatat inițial că s-ar fi alăturat cozii încă de la la ora 2 dimineața.

Foto: Twitter/NowThenSunshine
Foto: Twitter/NowThenSunshine

Prima întâlnire a lui David Beckham cu suverana a fost în 2002. În acea zi, fostul star de la Manchester United și-a înghițit cuvintele. El a vorbit deschis despre această experiență în timpul sărbătoririi Jubileului de Platină al Reginei din acest an. Și-a amintit că monarhul l-a întrebat atunci, în 2002: „Ce mai face Victoria, ce mai fac copiii?”, iar el a spus că a tăcut melc: „Nici măcar nu am putut răspunde, a fost un moment incredibil de emoționant”.

La un moment dat, oamenii care așteaptă la coadă la Westminster Hall au fost puși în așteptare timp de șase ore, după ce a fost atinsă capacitatea maximă. Cei care se ocupă de asta nu au vrut să precizeze însă și ce număr de persoane reprezintă „capacitatea maximă” pentru o coadă. Oricum ar fi, oamenii au mers acolo din toate colțurile lumii și vor continua să ajungă până luni, când va fi înmormântată Regina Elisabeta a II-a. Moartea ei e un eveniment de amploare care a îndoliat un popor și a întristat o lume întreagă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: