Redactia.ro
Home » Sport » David Popovici, decorat de președintele Klaus Iohannis

David Popovici, decorat de președintele Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a postat pe contul oficial de Facebook câteva fotografii alături de David Popovici și Adrian Rădulescu. Cei doi tineri au fost decorați de către președintele țării. Alături de fotografii, Iohannis a adăugat câteva rânduri descriptive pentru cei doi.

Momentele emoționante au avut loc la Cotroceni. Campionul mondial David Popovici, decorat cu cea mai înaltă distincție a statului – Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler de președintele Klaus Iohannis.

Mesajul transmis de Klaus Iohannis

I-am decorat astăzi pe David Popovici și Adrian Rădulescu, doi tineri foarte talentați și pasionați, care au atins performanțe extraordinare la Campionatele Mondiale și Europene de natație. Dragă David, dragă Adrian, ne-ați oferit multe emoții și bucurii! Împreună ați găsit rețeta excelenței sportive, iar legătura voastră sunt sigur că va continua cu realizări la fel de frumoase. Vă felicit din toată inima pentru victoriile obținute și vă mulțumesc pentru că reprezentați România. Sunt sigur că vă așteaptă un drum plin de satisfacții și că vă veți dedica cu aceeași pasiune acestui sport!

Filmarea cu întregul eveniment a fost făcută publică pe contul de Youtube al Administrației Prezidențiale. A fost intonat imnul României. Președintele a susținut un discurs prin care își exprima susținea în pentru dezvoltarea sportivilor în România.

„Dragă David, dragă Adrian, împreună ați găsit rețeta excelenței sportive. Iar legătura voastră sunt sigur că va continua cu realizări la fel de frumoase!“

Ba chiar mai mult, a tras un semnal de alarmă către persoanele vizate care pot schimba ceva să creeze condițiile necesare ca tinerii noștri să facă în continuare performanță.

„Sportivii noștri au nevoie de mai multă implicare din partea autorităților centrale și locale, atât din punct de vedere financiar cât și prin dezvoltarea și implementarea infrastructurii sportive astfel încât aceștia să se poată antrena la cele mai înalte standarde.“, a declarat președintele României.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: