Redactia.ro
Home » Sport » David Popovici ne face din nou mândri. Sportivul a obținut medalia de aur la proba de 200 de metri liber în Polonia

David Popovici ne face din nou mândri. Sportivul a obținut medalia de aur la proba de 200 de metri liber în Polonia

David Popovici

David Popovici (19 ani) a avut un debut deosebit la Memorialul Marek Petrusewicz, un eveniment de înot în bazin scurt care a avut loc în Wroclaw, Polonia. În prima zi a competiției, înotătorul român a câștigat medalia de aur în proba de 200 de metri liber și a reușit să se califice pentru finala probei de 50 de metri liber.

David Popovici, medalia de aur în Polonia!

În această perioadă, David Popovici se află în competiție în Polonia, participând la Memorialul Marek Petrusewicz, un eveniment de înot care are loc într-un bazin cu o lungime de 25 de metri. În prima zi a competiției, care a avut loc vineri, sportivul român a câștigat medalia de aur în proba de 200 de metri liber, înregistrând un timp de 1:44,08 minute.

În plus, David Popovici s-a calificat pentru finala probei de 50 de metri liber, înregistrând un timp de 21,93 secunde, așa cum a informat clubul sportiv din care face parte, CS Dinamo.

David Popovici se pregătește intens pentru Campionatul European de la Otopeni care va avea loc în luna decembrie

David Popovici utilizează Memorialul Marek Petrusewicz ca parte a pregătirilor sale pentru Campionatul European în bazin scurt, programat să aibă loc la Otopeni între 5 și 10 decembrie.

Înainte de această competiție, tânărul înotător va lua parte și la Campionatul Național în bazin scurt, programat între 9 și 12 noiembrie, în bazinul de la Otopeni.

Ultima sa participare la o competiție importantă în bazin de 25 de metri a fost la Campionatele Mondiale din 2022, desfășurate la Melbourne, Australia, unde a obținut medalia de argint în proba de 200 de metri liber.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: