Redactia.ro
Home » Monden » De-abia acum s-a aflat! Ce făcea soția lui Hagi pentru sportiv la începutul carierei lui

De-abia acum s-a aflat! Ce făcea soția lui Hagi pentru sportiv la începutul carierei lui

GALERIE FOTO (6) Sotia lui Gheorghe Hagi

Gheorghe Hagi este fără doar și poate cel mai valoros fotbalist român din istorie, fiind desemnat de șapte ori cel mai bun jucător român al anului.

Cu toate astea a știut să fie discret când a venit vorba despre viața sa sentimentală. Hagi este căsătorit cu Marilena, care i-a dăruit doi copii, pe Kira și pe Ianis.

Ce făcea soția lui Hagi pentru sportiv la începutul carierei lui

Gheorghe Hagi, în vârstă de 55 de ani a reușit să aibă o carieră formidabilă dar și o familie minunată. Acesta căsătorit cu Marilena de 24 de ani, cu care are doi copii, Kira și Ianis.

Deși se află în lumina reflectoarelor de-o viață, Gheorghe Hagi și-a ținut dintotdeauna familia departe de ochii lumii. Marilena, a preferat să se ocupe de creșterea celor doi copii și să-i fie alături soțului ei. Cei doi sunt împreună din 1993, căsătorindu-se la patru ani după divorțul lui Hagi de prima soție, Leni.

Într-un interviu pentru Viva.ro, Marilena Hagi a declarat că cei doi s-au cunoscut în 1993, iar în 2000 au mers la prima întâlnire.

Potrivit acesteia, pe vremea când cei doi s-au cunoscut, Marilena era studentă în al II la facultate, iar Hagi o lua de la facultate și se întâlneau pe ascuns.

Eram studentă în anul II și venea să mă ia de la facultate. Își parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu ne vadă cineva sau să afle părinții mei. Totuși, n-am rezistat prea mult și i-am spus surorii mele cu cine am ieșit. Am păstrat amândouă secretul până la prima mea ieșire în public alături de Gică. Era o petrecere machidonească. Toată lumea a fost surprinsă. Nu știau de unde am răsărit.’, a spus Marilena Hagi.

Marilena i-a dăruit marelui fotbalist doi copii, pe Kira în vârstă de 24 de ani, și pe Ianis Hagi, în vârstă de 21 de ani care îi calcă pe urme tatălui său.

Cu ce se ocupă în prezent soția lui Gheorghe Hagi?

În prezent soția lui Hagi se ocupă de firma înființată de Ianis la București. Aceasta se ocupă de activități ale agențiilor de publicitate, iar numele companiei este Future of the Game Company SRL. Potrivit documentelor oficiale, Ianis Hagi este fondatorul firmei, iar poziția de adminstrator este deținută de mama sa, Marilena. De asemenea, Marilena este asociat și la firma Hagi Sport SRL, care operează hotelul Iaki din Mamaia, încă din anul 2006.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: