Redactia.ro
Home » Știri » Cât a ajuns să ceară Gică Hagi pentru o noapte de cazare la hotelul său Iaki din Mamaia

Cât a ajuns să ceară Gică Hagi pentru o noapte de cazare la hotelul său Iaki din Mamaia

Hotelul IAKI

Fostul sportiv Gică Hagi deține marele hotel de patru stele Iaki din Stațiunea Mamaia. În plinsezon estival, o noapte în imobil costă o avere, iar locația este preferată de milionari și vedete.

Cât a ajuns să ceară Gică Hagi pentru o noapte de cazare la hotelul său Iaki din Mamaia

Gică Hagi în vârstă de 55 de ani deține hotelul Iaki Conferince & Spa Hotel, de 4 stele poziționat la 20 de metri de plaja din Mamaia. Acesta le oferă turiștilor nopți de lux, iar în plin sezon estival, prețul unei camere, pentru o singură noapte, ajunge la 1.795 lei cu mic dejun și prânz inclus.

Aflat la doar 20 de metri de plaja din Mamaia, hotelul Iaki oferă acces gratuit la o piscină sezonieră în aer liber, un restaurant sezonier cu terasă de vară şi un restaurant deschis pe tot parcursul anului. Conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele hotelului.

Camerele şi suitele hotelului Iaki sunt dotate cu aer condiţionat, minibar şi TV prin cablu. Sunt disponibile pachete speciale pentru unele tipuri de unităţi, în funcţie de perioadă.

La un cost suplimentar, oaspeţii au acces la un centru spa elegant cu piscină interioară, saună, cadă cu hidromasaj, zonă de fitness, duş emoţional şi duş cu hidromasaj. Se oferă şi servicii de masaj, cu confirmare prealabilă.

Restaurantul serveşte preparate din bucătăria românească şi internaţională. Puteţi savura băuturi pe tot parcursul zilei la barul cu pian, pe terasă şi la barul Sunrise de lângă piscina în aer liber. La un cost suplimentar, aveţi la dispoziţie parcare privată în garaj.Acesta este locul preferat de turiștii din Mamaia, conform comentariilor independente.Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,3 pentru un sejur pentru 2 persoane„, scrie în descriere hotelului, pe Booking.

Câți bani face Gică Hagi cu hotelul Iaki?

Potrivit datelor oficiale de la Ministerul de Finanțe, fostul căpitan al naționalei de fotbal, Gheorghe Hagi înregistrat o avere de 16,9 milioane de lei în anul 2018, în scădere față de 4,5% față de anul anterior.

Totodată, compania Hagi Sport, a raportat un profit net de 741.000 de lei în anul 2019, spre deosebire de 2,2 milioane de lei înregistrați în anul precedent.

În anul 1989, Hagi a cumpărat Hotelul București, preluând ulterior denumirea de Iaki. În 2001, hotelul a fost redeschis cu noi facilități și finisaje, iar în 2009 modernizarea s-a extins. Acesta oferă plajă privată, piscină în aer liber, trei restaurante, baruri, teren de fotbal, SPA Center, loc de joacă pentru copii, parcare și cofetărie.

De asemenea, acesta cuprinde și un centru de conferinte cu o capacitate totală de 400 de locuri și include toate dotările necesare unui eveniment reușit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini