Redactia.ro
Home » Monden » De când îl înșela Raluca Pastramă pe Pepe? Totul a ieșit la iveală

De când îl înșela Raluca Pastramă pe Pepe? Totul a ieșit la iveală

Noi detalii ies la iveală odată cu divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă. Dacă se zvonea până acum că artistul ar fi fost capul răutăților în relație, iată că apar detalii potrivit cărora Raluca ar fi fost infidelă în relația cu Pepe. Un apropiat al artistului a dezvăluit totul.

De cât timp era infidelă Raluca Pastramă

Apele sunt tot mai tulburi între Pepe și Raluca Pastramă odată cu divorțul. Dacă până acum se zvonea că Pepe ar fi călcat strâmb, iată că apar informații potrivit cărora și Raluca ar fi fost infidelă. Un apropiat al cântărețului a dat cărțile pe față și a spus de câtă vreme Raluca s-ar fi iubit cu un alt bărbat.

Potrivit apropiatului de acum un an Raluca ar fi început o relație cu un alt bărbat. Și…nu o relație oarecare, ci bazată pe iubire. Pepe l-ar cunoaște pe cel care i-ar fi luat locul în inima soției sale. Și el a bănuit că este înșelat la un moment dat.

”Pepe are informații că Raluca îl înșela încă de acum un an. Dar nu așa, oricum, ci cu sentimente. Ea nu a trăit o simplă aventură. În ultimele luni, el a strâns dovezi multe. Da, soția lui a avut o relație stabilă în paralel, Pepe îl și cunoaște pe acest bărbat. Mult timp el nu a simțit nimic, dar când soția a început să devină din ce în ce mai rece, el și-a dat seama că ceva se întâmplă!”, a spus un apropiat pentru Playtech.ro.

Concret, ar fi vorba despre un arab, iar Pepe pregătește o mare răzbunare. Urmează să o denigreze pe Raluca Pastramă pentru a-i arăta adevăratul caracter, mai spune sursa respectivă.

”Cu arabul doar a flirtat, acum încearcă să se cupleze. Pepe a tăcut și a vrut să dea senzația că e o despărțire liniștită, dar are totul pregătit, are răzbunarea gata. Exact cum a făcut și cu Oana Zăvoranu. Pepe nu iartă infidelitatea, nu trece peste, este foarte răzbunător. O va denigra și pe Raluca Pastramă, arătând unei țări întregi cine este ea și cum i-a trădat dragostea și încredere. După ce ea a cerut ordin de restricție, el este și mai pornit, însă a fost sfătuit de avocați să aibă răbdare, să se tempereze”, a mai spus persoana în cauză.

Mai mult, familiar Ralucăi Pastramă ar pune presiune acum pe artist și chiar îl amenință. Însă, cântărețul nu se lasă doborât și adună probe la dosar.

”Da, familia Ralucăi a făcut presiuni mari la Pepe, au existat și amenințări. Dar el nu se lasă doborât de aceste încercări disperate de intimidare. Tace și adună totul acolo la dosar”, a mai spus persoana apropiată lui Pepe.

Pepe, acuzat de violență fizică și verbală

Între timp, după ce l-a acuzat că a bătut-o într-o parcare, Raluca Pastramă și-a retras plângerea împotriva lui Pepe, chiar și ordinul de restricție. Asta în timp ce Pepe și-a susținut necondiționat nevinovăția și a precizat că Raluca a decurs la acest gest pentru a avea probe în procesul de divorț. Dar cum nu are dovezi ale bătăii, a renunțat la plângere.

Cum să mă întrebați dacă am probe? Nu s-a întâmplat niciun act de violență. S-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul ce urmează. Și nu au putut. Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi. Eu de asta am tăcut. Că am vrut să o vedeți cât e de frumoasă la față, că nu are nimic. Neavând nimic, și-a retras plângereaNu s-a întâmplat niciun act de violență, nimic, s-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul care urmează, dar nu au putut  fi construite. Să își dea masca jos, să vedeți ce pumn în gură i-am dat, a declarat Pepe în fața reporterilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: