Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu l-a desființat pe fostul ei soț, Pepe: ”Are patru clase cu tot cu manele”

Oana Zăvoranu l-a desființat pe fostul ei soț, Pepe: ”Are patru clase cu tot cu manele”

Oana Zăvoranu, mesaj „fără perdea ”despre religie. „Credința nu înseamnă pupat de icoane scuipate de babe pline de răutate înaintea ta”

De când s-a aflat că divorțează de Raluca Pastramă, Oana Zăvoranu este tot mai critică la adresa lui Pepe, fostul ei soț. Querida nu crede în despărțirea celor doi și este convinsă că până la Crăciun, Raluca și Pepe se vor împăca. Nici în trecut artistul nu era ocolit de cuvintele răutăcioase ale Oanei. Vedeta l-a acuzat că are doar…patru clase.

Pepe, desființat de Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu aruncă vorbe tot mai grele la adresa lui Pepe, de când s-a anunțat divorțul dintre artist și Raluca Pastramă. Oana Zăvoranu nu era mai blândă nici în trecut cu el, l-a acuzat chiar că are mai puțină școală decât ea, mai exact, doar patru clase, informează cancan.ro.

”De scoala nu mai zic…Are 4 clase cu recreatii cu tot. Mediocritate si manele. N-are el vacante cata scoala am eu…aoleu, stati asa ca am uitat ca eu sunt si saraca, si inculta si posedata, nu am nici case ca de aia am stat eu la el in mansardala…nu am nici masini (ca de aia mi-a luat el vreo 3-4 cu cheita), merg si cu rata, am si ciunga-n par, sunt si nebuna, si vreau sa apar si la tv pe spatele lui, ca doar vorbind de el ma mai baga si pe mine cineva in seama…” a spus bruneta, acum ceva timp.

Aceste vorbe veneau în perioada când Pepe era în plin proces de divorț de Oana Zăvoranu și urma să se căsătorească cu Raluca Pastramă. Pe atunci, Querida o numea pe Raluca ”piranda”.

„Haideti ca imi fac doua trei zile timp sa ne amuzam impreuna de romisoru’ cu chica de cocalar….auziti, da parca a mai si intrat la apa asa de cand l-am lasat, si parca e si cam cat de inaltut la fel de latut nu?…ii cam place shaorma oare, sau ii gateste piranda pireu de cartofi sinsarmai?……ca indiferent de cat de mirobolant se da el in filmuletul lui cu pistoale de apa, EU AM INCETAT SA IL MAI IUBESC, EU L-AM LASAT PRACTIC, SI LOGIC CA EL A PLECAT „ranit” DAR DOAR DUPA CE A LUAT SI VALIJOARA CU MUNITIE DE VANZARE LA TARANUSUL ALA DE NASU’ mare care ce credeti?” a mai spus Oana Zăvoranu, la acea vreme.

Pepe, acuzat de violență de Raluca Pastramă

Între timp, procesul de divorț dintre Raluca Pastramă și Pepe se transformă în ape tulburi.  Raluca l-a acuzat pe Pepe că a bătut-o într-o parcare și a depus plângere, cerând ordin de restricție. Ulterior, și-a retras plângerea. Pepe a explicat că Raluca a depus plângere pentru violență fizică și verbală asupra lui pentru a avea probe în procesul divorțului.

Cum să mă întrebați dacă am probe? Nu s-a întâmplat niciun act de violență. S-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul ce urmează. Și nu au putut. Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi. Eu de asta am tăcut. Că am vrut să o vedeți cât e de frumoasă la față, că nu are nimic. Neavând nimic, și-a retras plângereaNu s-a întâmplat niciun act de violență, nimic, s-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul care urmează, dar nu au putut  fi construite. Să își dea masca jos, să vedeți ce pumn în gură i-am dat, a declarat Pepe în fața reporterilor.

Mai mult, despre ordinul de restricție, artistul a precizat că a fost solicitat de Raluca, oamenilor legii fără nicio dovadă care să ateste că el agresat-o fizic pe viitoarea sa fostă soție.

”Nu există așa ceva, oameni buni! Eu nu reprezint un pericol pentru nimeni, eu sunt cel mai bun și cel mai calm om din lume, dar problema mea este că sunt foarte argumentat când mă cert cu cineva și deranjez când spun adevărul. Acel ordin a fost emis fără nicio probă, nu a existat nicio zgârietură, nicio lovitură, niciun martor, nimic! Eu am de crescut și de educat niște copii”, a mai spus Pepe la ieșirea din sala de judecată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: