Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Pastramă și-a retras plângerea penală pe numele lui Pepe. Care a fost motivul

Raluca Pastramă și-a retras plângerea penală pe numele lui Pepe. Care a fost motivul

Noi detalii ies la iveală după ce Raluca Pastramă l-a acuzat pe fostul ei partener, Pepe, că a bătut-o. Raluca și-a retras plângerea formulată împotriva acestuia pentru violență fizică și verbală.

Raluca Pastramă și-a retras plângerea împotriva lui Pepe

Dacă până acum Raluca Pastramă a depus plângere pe numele lui Pepe pentru că a bătut-o și, mai mult, a cerut și ordin de restricție, iată că aceasta s-a răzgândit. Raluca și-a retras cererea în care îl acuza pe fostul ei partener de violență fizică și verbală, informează antenastars.

Între timp, Pepe a negat acuzațiile aduse de soția sa. El a spus că au fost făcute pentru ca Raluca să construiască probe procesul de divorț.

Cum să mă întrebați dacă am probe? Nu s-a întâmplat niciun act de violență. S-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul ce urmează. Și nu au putut. Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi. Eu de asta am tăcut. Că am vrut să o vedeți cât e de frumoasă la față, că nu are nimic. Neavând nimic, și-a retras plângereaNu s-a întâmplat niciun act de violență, nimic, s-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul care urmează, dar nu au putut  fi construite. Să își dea masca jos, să vedeți ce pumn în gură i-am dat, a declarat Pepe în fața reporterilor.

Mai mult, Pepe a susținut că ordinul de restricție cerut oamenilor legii de soția sa a fost emis fără nicio probă care să ateste atitudinea sa violentă.

Nu există așa ceva, oameni buni! Eu nu reprezint un pericol pentru nimeni, eu sunt cel mai bun și cel mai calm om din lume, dar problema mea este că sunt foarte argumentat când mă cert cu cineva și deranjez când spun adevărul. Acel ordin a fost emis fără nicio probă, nu a existat nicio zgârietură, nicio lovitură, niciun martor, nimic! Eu am de crescut și de educat niște copii”, a mai spus Pepe la ieșirea din sala de judecată.

Ce spune Oana Zăvoranu despre acuzațiile de violență la adresa lui Pepe

Oana Zăvoranu nu crede că Pepe a fost violent cu Raluca, pentru că ”el este controlat de această familie de infractori”

„Inafara de faptul ca mi se r@#$ si mi se indoaie, cum am mai spus, inca consider ca este un bluff. La modul ca nu cred, avand in vedere cat este de controlat el de aceasta familie de infractori, Pastrama, nu cred ca-si permitea sa o bata pe asta in mijlocul strazii de fata cu copiii. Ca… nu stiu… exista ei poate niste intelegeri dupa cativa ani de casnicie, exista intre oricine si oricine”, a declarat Oana Zavoranu, in exclusivitate pentru Spynews.ro.

Întreg episodul de violență s-ar fi petrecut în parcarea stadionului Dinamo, spun oamenii legii.

”Episodul de violenta s-a petrecut in parcarea stadionului Dinamo, pe 19 noiembrie, in jurul orei 17.00. Femeia a fost lovita in zona fetei si s-a dus direct la politie, la sectia 7, unde a facut plangere. S-a emis un ordin de protectie provizoriu, care are valabilitate 5 zile.

Asta inseamna ca agresorul nu mai are voie sa se apropie la mai putin de 100 de metri de victima, in locurile pe care aceasta le frecventeaza. Dupa cele 5 zile, ordinul de protectie se poate prelungi in instanta, pana la 6 luni”, au declarat surse din Politie, pentru click.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: