Redactia.ro
Home » Monden » Pepe neagă violențele asupra fostei soții: „Nu poate fi vorba de violență!”. O cheamă pe Raluca Pastramă în instanță

Pepe neagă violențele asupra fostei soții: „Nu poate fi vorba de violență!”. O cheamă pe Raluca Pastramă în instanță

Pepe neagă violențele asupra fostei soții

Raluca Pastramă l-a acuzat pe Pepe că ar fi agresat-o fizic în plină stradă, de față cu trecătorii. Fosta soție a artistului și-ar fi sunat avocatul și a cerut eliberarea unui ordin de protecție. Recent, cântărețul a reacționat cu privire la acuzațiile fostei sale soții.

Pepe neagă violențele asupra fostei soții

Divorțul dintre Pepe și Raluca se defășoară cu scandal. Dacă artistul susținea că se înțelege foarte bine cu Raluca după ce au decis să se despartă, se pare că lucrurile s-au schimbat. În urmă cu câteva zile, Raluca Pastramă l-a acuzat pe fostul ei soț că ar fi agresat-o în plină stradă, de față cu toți trecătorii. Conform Wowbiz.ro, ordinul de protecție pe care Raluca l-ar fi obținut este, de fapt, un instrument pentru o eventuală înfrângere în instanță. ”Sunt câteva lucruri care nu se potrivesc. Pepe s-a văzut cu Raluca, în apropiere de Dinamo, loc în care fetițele lui erau în balon, acolo. Ei au discutat la mașină. Nu a agresat-o, asta e sigur, Raluca nu are niciun fel de urme, dacă ar fi agresat-o Pepe avea urme, avea o vănătaie, ceva… Copiii nu au fost de față la discuție, erau la o sută de metri depărtare, în balon, așa că… În plus, el nu a fost audiat de Poliție, ordinul de protecție s-a dat fără niciun fel de dovezi”, a dezvăluit o sursă de-a lui Pepe.

De asemenea, conform aceleași surse, ultimul conflict care a avut loc s-a petrecut din cauza unor motive legate de cele două fetițe pe care le au împreună, Maria și Rosa. Totodată, persoana apropiată de Pepe a declarat că va ieși un adevărat scandal. ”Raluca vrea, probabil, să divorțeze în instanță, vrea copiii, cu asta crede că îl are la mână pe Pepe. Discuțiile dintre ei sunt mai vechi, Pepe și-a dorit să fie un divorț liniștit, dar acum nu se mai poate asta. Vor merge în instanță, Pepe are deja dosarul pregătit, va ieși un scandal monstru, garantat. Pepe are răbdare, vrea să își demonstreze nevinovăția în acest scandal, mai ales că el nu este genul care să agreseze femei și, oricum, nu ar fi făcut-o când știe că toți ochii sunt asupra lor”, a mai spus sursa.

Reacția lui Pepe: „Nu poate fi vorba de violență!”

În presa circulă informații conform cărora, Pepe ar fi lovit-o pe Raluca Pastramă, în timp ce aceasta se afla în apropiere de Dinamo, împreună cu fetele sale. Bruneta ar fi susținut că fostul soț i-a lăsat urme pe corp, aceasta având și un certificat medico-legal. Contactat pentru a vorbi despre această situație, Pepe a spus clar că toate lucrurile se vor discuta în instanță, susținând în același timp că nu a fost vorba de violență. ”Vom discuta în instanță, vom discuta pe probe, pe dovezi… Atât pot să spun, că voi face declarații în momentul în care va exista o sentință dată de instanță, în baza unor dovezi, nu în baza unor povești. În rest, nu am ce să comentez, dar nici nu poate fi vorba de violență”, a declarat Pepe. O sursă a declarat că Raluca ar face acest lucru pentru bani, deoarece nu este mulțumită cu ce ar rămâne în urma divorțului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: