Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Pastramă i-a recunoscut lui Pepe că are amant? Cum ar fi reacționat artistul la auzul veștii

Raluca Pastramă i-a recunoscut lui Pepe că are amant? Cum ar fi reacționat artistul la auzul veștii

Apar noi detalii șocante în divorțul anului dintre Pepe și Raluca Pastramă. Ies la iveală motivele adevărate ale despărțirii fulger, care s-a lăsat cu un scandal monstru.

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă este presărat cu informații șocante și cu totul neașteptate despre un cuplu care părea perfect. Detalii uluitoare ies la iveală și se pare că în scandal sunt implicate și alte nume sonore din showbiz.

Femeia care a “turnat-o” pe Raluca Pastramă

Din primele informații, Pepe a aflat că Raluca Pastramă din două surse. Înainte să afle de la un jurnalist că este “tradus” de către soția sa, frumoasa Raluca Pastramă, se pare că artistul mai avea această informație de la o persoană extrem de apropiată lui, mai precis o femeie.

Pepe a primit informația că a fost înșelat de Raluca Pastramă chiar de la o persoană apropiată lui. Aceasta i-ar fi relatat despre o escapadă la munte a soției artistului, scriu cei de la Cancan.

Femeia care ar fi „turnat-o” pe Raluca Pastramă este o prietenă veche a artistului, care are rang chiar de confidentă a lui.

Raluca Pastramă a recunoscut că are amant? Reacția lui Pepe

La aflarea veștii că e înșelat, Pepe ar fi întrebat-o pe Raluca Pastramă dacă are amant, moment în care soția a recunoscut, astfel fiind confirmată informația primită de artist de la confidenta sa.

Potrivit surselor, Pepe ar fi primit vestea extrem de calm. Acest lucru nu a fost deloc pe placul Ralucăi Pastramă, care a fost scoasă din minți de reacția artistului.

Chiar Pepe a menționat în instant că Raluca Pastramă l-a provocat să o lovească, fiind jignit și chiar scuipat de aceasta.

Cine este confidenta lui Pepe

Femeia care i-a spus încă de la bun început lui Pepe că este tradus a fost nimeni alta decât vechea sa prietenă Oana Roman.

Invitată în platoul Xtra Night Show de către Dan Capatos, Oana Roman a susținut că Pepe nu este vinovat cu nimic privind toate acuzațiile de violență. Vedeta a mai mărturisit că și că Raluca Pastramă exagerează. Cu toate că ea a fost cea care i-a livrat informația lui Pepe, Oana Roman nu se aștepta nicio clipă la divorț.

„Eu am aflat, ca toată lumea, de pe YouTube. Nimic nu a prevestit această situație. A fost un eveniment în familie, cu o săptămână înainte de acest anunț al lui. Este un lucru pe care noi nu l-am văzut venind. El fiind Rac, e un om mai introvertit. (…) Nu cred că a înțeles și nimeni n-a înțeles. Această informație a ajuns și la urechile mele, la un moment dat. Auzisem despre asta, dar eu nu mă bag de obicei în lucruri dacă nu am o informație. Au venit oameni la mine și mi-au spus: Raluca a fost cu unii la munte. Eu nu am putut să probez chestia asta și atunci nu m-am băgat. I-am spus că am auzit chestia asta. El a mai auzind probabil și din altă parte, a început să își facă propria lui anchetă.”

Potrivit Oanei Roman, Pepe și-ar fi dorit ca divorțul să se întâmple cât se poate de amiabil, în primul rând pentru copii.

“Pentru el, pe lumea asta copiii sunt lucrul cel mai important” a spus Oana Roman.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: